Ikaros Wonen

Zoetermeer Verkoop gestart
Van € 319.500 tot € 929.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 46 (36 beschikbaar)
  • Wonen 65 tot 172 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5
Blikvanger kwalitatief hoogwaardig, luxe en bijna energie neutrale appartementen

Project Ikaros Wonen

Verkoopmanifestatie op 8 februari

Op woensdag 8 februari, van 16.30 tot 20.30 uur, organiseren we een verkoopmanifestatie in de Hooge Woning (Voorweg 109, 2716 NH Zoetermeer), waar we u graag voor uitnodigen.

Via de website kunt u zich voor deze bijeenkomst aanmelden.

*** Het huidige plan is gewijzigd naar 54 appartementen met een vraagprijs vanaf € 299.500 v.o.n. ***
Aan de rand van de wijk Meerzicht is een nieuwbouwplan ontwikkeld voor de realisatie van 54 kwalitatief hoogwaardige en luxueuze koopappartementen, beginnend vanaf € 299.500. De appartementen zullen in een compacte bebouwing van 10 lagen op een prominente locatie in Zoetermeer worden gesitueerd. Meer weten over Ikaros? Dan nodigen we je graag uit voor de verkoopmanifestatie op woensdag 8 februari.

-------

Aan de rand van de wijk Meerzicht, aan Zalkerbos 1 in Zoetermeer, wordt Ikaros gerealiseerd: een nieuwbouwplan met 46 kwalitatief hoogwaardige en luxueuze koopappartementen. Wonen in Ikaros betekent energiezuinig en luxueus wonen. De 46 stijlvolle appartementen worden uitgevoerd met een hoge mate van duurzaamheid en bieden het gewenste comfort om prettig te wonen. De ruime buitenruimtes en grote raampartijen met verdiepingshoge kozijnen geven het gevoel van vrijheid. Het weidse uitzicht op de bovenste verdiepingen draagt eveneens bij aan optimaal woonplezier. De appartementen zijn gelijkvloers en variëren van 65 m² tot 172 m².

De 46 appartementen zijn verdeeld over 10 bouwlagen rondom een middenkern, bestaande uit twee liften en een trappenhuis. Rondom de kern zijn per bouwlaag maximaal 5 appartementen gesitueerd. De bovenste twee lagen bestaan uit respectievelijk 4 en 2 appartementen. Alle appartementen worden gasloos uitgevoerd, beschikken over ruime balkons, variërend van 11 m² tot 99 m², én een eigen berging (circa 6 m²) in de kelder. Het moderne gebouw is voorzien van een privé parkeerterrein met plek voor 55 auto's en 46 fietsen. Op de begane grond van Ikaros komt een huiskamer met pantry en toilet ten behoeve van gemeenschappelijk gebruik.

Wonen in Ikaros betekent niet alleen luxe wonen, maar u draagt ook een steentje bij aan een duurzaam klimaat. De appartementen worden gasloos uitgevoerd en de kozijnen voorzien van HR++ glas. De energie-prestatie-norm (EPN) zal kleiner dan 0,4 zijn. De woningen worden verwarmd door een combi-warmtepomp, door middel van Lage Temperatuur (LT) vloerverwarming als hoofdverwarming en in de zomerperiode koeling. Op het platte dak worden zonnepanelen geplaatst in het kader van duurzame energie-opwekking. In de spouw van de buitengevels wordt een spouwisolatie aangebracht met een warmteweerstand van minimaal 4,5 m² K/W.

Foto's

Omgeving

De dagelijkse boodschappen doet u lopend. Binnen 10 minuten wandelen bereikt u Winkelcentrum Meerzicht. Dit kleinschalige winkelcentrum biedt alle nodige voorzieningen. Onder andere een supermarkt, apotheek, bakker, slager en drogist zijn hier te vinden. Voor een snelle boodschap, een bos bloemen of een kappersbezoek is winkelcentrum Meerzicht zo te bereiken.
Ook de sportschool, huisarts, tandarts en fysiotherapeut bevinden zich in de directe omgeving van Ikaros. Voor de dagelijkse voorzieningen hoeft u dus niet ver te reizen.

Het Stadshart van Zoetermeer is veelzijdig en levendig en op slecht 10 minuten op de fiets bereikbaar. Met een breed aanbod aan winkels, eet- en drinkgelegenheden biedt het centrum van de stad voor ieder wat wils.

Wandelen, fietsen of varen. Aan de noordoostkant van Zoetermeer ligt het Groene Hart. Prachtige polderlandschappen en wijdse plassen om heerlijk te genieten in de buitenlucht. Op loopafstand zijn het Buytenpark, Westerpark en Nieuwe Driemanspolder gelegen.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2022

Woningtypen

Van de 46 huizen in dit project zijn er nog 36 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Ikaros Wonen

Van € 319.500 tot € 929.500 v.o.n.