Remstee Hoeve

Zoetermeer Verkoop gestart
Van € 889.000 tot € 1.199.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 6 (5 beschikbaar)
 • Wonen 165 tot 282 m²
 • Aantal kamers 4 tot 7
 • Perceel 273 tot 376 m²

Project Remstee Hoeve

OPEN HUIS ZATERDAG 1 APRIL A.S. VAN 10:00 UUR TOT 12:00 UUR.
Wij verwelkomen u graag op de Remstee Hoeve: ingang aan de Hofwegenstraat (naast nr. 26) te Zoetermeer.

Uniek wonen in Zoetermeer, in een monumentaal pand met niet alleen veel ruimte in de woning maar ook daaromheen...

Dit is uw kans! Aan het historische lint Zegwaartseweg, achter het groen verscholen, ligt een monumentale hoeve die in oude luister wordt hersteld. In de voormalige boerenschuur komen vijf royale woningen en op het erf een vrijstaande woning.

5 woningen in de monumentale schuur:
Uniek en bijzonder ruim wonen op een mooie plek
In de schuur worden vijf zeer royale woningen gerealiseerd met gebruiksoppervlaktes vanaf circa 215 m². De hoge nok met indrukwekkende spanten blijft zichtbaar in de woningen en geeft een prachtig ruimtelijk gevoel. De woningen hebben allemaal een royale eigen buitenruimte.

De woningen hebben veel indelingsmogelijkheden. Elke woning heeft in ieder geval een compleet woonprogramma op de begane grond, met hoofdslaapkamer en badkamer. Zo heeft u de mogelijkheid om lang in uw woning te blijven wonen. Wellicht heeft u een groot gezin en wilt u zo veel mogelijk slaapkamers op de verdieping of zelfs nog een slaapkamer erbij op de begane grond. Of werkt u veel thuis en wilt u juist een aantal ruime werkkamers? In iedere woning zijn diverse mogelijkheden om de woning op uw specifieke woonwensen af te stemmen. Er is zelfs een woning met een apart kantoor aan huis. Dit kantoor heeft een eigen entree zodat u uw bezoek niet in huis hoeft te ontvangen.

Alle woningen worden door middel van een patio in het hart van de schuur ontsloten. Hier bevindt zich ook de toegang tot de individuele inpandige (fiets)bergingen. De entree van de patio komt in het midden van de voorgevel aan de kant van de Zegwaartseweg, waar zich nu nog een grote schuifdeur bevindt.

Eén vrijstaande schuurwoning:
Stijlvol vrijstaand wonen op een ruim en groen 'boerenerf' aan de Hofwegenstraat.

Op het achtererf van Remstee Hoeve wordt een stijlvolle vrijstaande schuurwoning gebouwd. Een tipje van de sluier: de toekomstige bewoner heeft ook hier de keuze om levensloopbestendig te wonen. Maar er kan ook voor worden gekozen om op de begane grond zo veel mogelijk woonruimte te houden. En natuurlijk wordt ook deze woning duurzaam gerealiseerd met onder andere hoge isolatiewaarden, zonnepanelen, en warmtepomp en vloerverwarming door de gehele woning. Het ontwerp sluit prachtig aan bij de hoeve.

Heeft u interesse in dit geweldige project? Schrijf u dan in op de projectwebsite en blijf op de hoogte!

Voor vragen kunt u contact opnemen met De Makelaars op het telefoonnummer: 079 3238838 of via de e-mail:

Foto's

Omgeving

Wonen aan de Zegwaartseweg.

Het behoeft geen uitleg dat Zoetermeer erg centraal in de Randstad ligt. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bent u bijvoorbeeld zo in Den Haag, Leiden of Rotterdam. Maar in Zoetermeer zelf is ook van alles te vinden. Naast winkels voor de dagelijkse boodschappen heeft Zoetermeer een rijk winkelaanbod in het Stadshart.

Of misschien gaat u liever naar de knusse en karakteristieke Dorpsstraat waar u met ongeveer 12 minuten fietsen bent. In de Dorpsstraat vindt u winkels en allerlei gezellige restaurants en cafés. Ook voor cultuur en sport kunt u prima terecht in Zoetermeer. Met het Stadstheater, de bioscoop en de vele verenigingen heeft u ruime mogelijkheden voor een avondje uit of om uw hobby te beoefenen. Wilt u de rust en ruimte opzoeken?

Ook dat kan: Zoetermeer ligt namelijk middenin het Groene Hart. Richting het noorden bent u al snel in het Bentwoud en in waterrijk natuur- en recreatiegebied Noord Aa.

Zoetermeer groeide de laatste jaren flink en is nu de derde stad van Zuid-Holland met bijna 126.000 inwoners. Toch heeft de stad nog wat karakteristieke dorpse eigenschappen zoals onder andere de Zegwaartseweg die al in de dertiende eeuw werd aangelegd. Deze oude verbindingsweg met aan één zijde water doorkruist een groot deel van de stad en op veel plekken is de oorspronkelijke lintbebouwing nog zichtbaar. Eén van de oudste boerderijen dateert zelfs uit de periode rond 1750.

De boerderijen zijn niet meer in bedrijf en omgebouwd tot woning, bedrijf of horecagelegenheid. Het historisch groene lint is autoluw en zeer geliefd bij wandelaars en fietsers. En bij mensen die rustig willen wonen in bruisend Zoetermeer. De kansen om te kunnen wonen aan de Zegwaartseweg zijn echter zeer beperkt. Met de transformatie van Remstee Hoeve komt daarin verandering. Dit is een unieke, ruime, groene plek nabij de vele voorzieningen die Zoetermeer te bieden heeft.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop december 2022

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

 • Hoevewoning Type A

  Geschakelde woning € 899.000 v.o.n.
  • wonen 221 m² wonen
  • aantal kamers 6 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Hoevewoning Type A 221 m² wonen 6 kamers € 899.000 v.o.n.
 • Hoevewoning Type B

  Geschakelde woning € 939.000 v.o.n.
  • wonen 215 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Hoevewoning Type B 215 m² wonen 5 kamers € 939.000 v.o.n.
 • Hoevewoning Type D

  Geschakelde woning € 889.000 v.o.n.
  • wonen 219 m² wonen
  • aantal kamers 6 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Hoevewoning Type D 219 m² wonen 6 kamers € 889.000 v.o.n.
 • Hoevewoning Type E

  Geschakelde woning € 959.000 v.o.n.
  • wonen 218 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Hoevewoning Type E 218 m² wonen 4 kamers € 959.000 v.o.n.
 • Vrijstaande woning

  Vrijstaande woning € 889.000 v.o.n.
  • wonen 165 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Vrijstaande woning 165 m² wonen 4 kamers € 889.000 v.o.n.
 • Hoevewoning Type C

  Geschakelde woning € 1.199.000 v.o.n.
  • wonen 282 m² wonen
  • aantal kamers 7 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Hoevewoning Type C Verkocht onder voorbehoud 282 m² wonen 7 kamers € 1.199.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Remstee Hoeve

Van € 889.000 tot € 1.199.000 v.o.n.