Bosselaar Zuid Deelgebied 3b verkoopfase 2

Zevenbergen Verkoop gestart
Van € 315.000 tot € 569.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 48 (2 beschikbaar)
  • Wonen 95 tot 133 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4
  • Perceel 118 tot 431 m²

Project Bosselaar Zuid Deelgebied 3b verkoopfase 2

Bosselaar Zuid Deelgebied 3b verkoopfase 2 is in verkoop. Er is nog een 2 onder 1 kapwoningen type Q beschikbaar. De uitgebreide verkoopinformatie kunt u downloaden vanaf de startpagina van de website van Bon Makelaardij of de projectwebsite.

Ontwikkeling Deelgebied 3 fase 2
Momenteel wordt er hard gewerkt aan de volgende fase van deze wijk: Deelgebied 3.
Verkoopfase 2 bestaat uit 48 woningen, te weten eengezinswoningen (type N), tweekappers (typen O en Q), vrijstaande woningen (typen P en R) en patio-bungalows in verschillende typen (T, U, W).

Bosselaar Zuid is een elegante, ruim opgezette, nieuwe woonwijk aan de zuidkant van Zevenbergen. Bosselaar Zuid staat voor hoogwaardig wonen op een prachtige plek. Er wordt een compleet nieuwe woonomgeving gerealiseerd, met ruim 600 woningen verdeeld over 3 deelgebieden.

De ruime stedenbouwkundige opzet van dit plan levert een zeer gevarieerd aanbod op van verschillende types. Zo komen er woningen gelegen aan de centrale waterpartij of aan het groene buitengebied in de vorm van geschakeld (starters), twee onder een kap of vrijstaand. De twee intieme “groene” hofjes bieden ruimte aan (levensbestendige-) woningen met een volledig woonprogramma op de begane grond.

De architectuur van dit deel kenmerkt zich door een traditionele vormgeving die prima past bij de eerdere fases, maar die door z’n detaillering toch een eigen sfeer zal uitstralen. Qua kleurstelling wordt gedacht aan een afwisseling van woningen met witgrijze of rode baksteen. De types waar kappen worden toegepast, worden afgedekt met een keramische antraciet-kleurige dakpan.

Beleving Bosselaar Zuid
Elke plek in Bosselaar Zuid heeft zijn eigen sfeer en karakter. Je kunt er wonen aan het water, in het groen, in een gemoedelijk woonstraatje of in een prachtige levendige laan. De variatie in woningtypen en toegepaste kleuren geven de wijk een speels karakter en dragen er aan bij dat het over vele jaren nog steeds een fraaie plek is om te wonen. Daarnaast is Bosselaar Zuid een kindvriendelijke wijk.

De architectuur van de woningen in de wijk is klassiek en elegant. Kenmerkend hiervoor zijn onder andere de steile daken met grote overstekken en dakkapellen, de gemetselde schoorstenen, de erkers, de balkons, de raampartijen en de luifels. Er is bovendien veel aandacht besteed aan de kleurstelling, detaillering en de selectie van mooie materialen.
Deelgebied 1 en 2a

Het eerste deelgebied is grotendeels gerealiseerd en bestaat uit verschillende woningtypen in diverse categorieën. In totaal omvat deelgebied 1 circa 190 woningen, appartementen en kavels. Daarnaast is in dit deel van de wijk een Brede School gerealiseerd. In deelgebied 2a zijn 80 huur- en koopwoningen gerealiseerd.
Deelgebied 2b

In deelgebied 2b zijn inmiddels 58 koopwoningen gerealiseerd en is appartementengebouw ‘de Kijckert’ (8 bouwlagen met 20 appartementen) in aanbouw. De architectuur van deelgebied 2 sluit aan op de sfeer en uitstraling van deelgebied 1, maar heeft een eigen karakter. De baksteenuitstraling van deelgebied 1 wordt consequent doorgevoerd maar met een ander kleurenpalet. Het gekozen gevelmetselwerk bestaat uit rode, oranje, bruine en gesinterde handvormstenen die donker en iets terugliggend zijn gevoegd. Samen met de witte kozijnen, witte gevelaccenten en donkere pannen zorgt dit voor een aantrekkelijke woonomgeving met een vrolijke uitstraling. De woningen aan het water sluiten naadloos aan op de woningen uit deelgebied 1. De waterwoningen vormen samen een ‘witte kralenketting’ die nadrukkelijk in heel Bosselaar Zuid aanwezig is.

Keuzemogelijkheden
Als koper van een woning in Bosselaar Zuid heb je een groot aantal mogelijkheden om je woning naar jouw wensen aan te laten passen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan diverse uitbreidings- en/of indelingsvarianten, maar ook aan de vrijheid om de keuken of de badkamer naar wens in te richten.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2022

Woningtypen

Van de 48 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Bon Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0168-335855
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Bosselaar Zuid Deelgebied 3b verkoopfase 2

Van € 315.000 tot € 569.000 v.o.n.