Achter de Schans Werkendam - Fase 1B

Werkendam Verkoop gestart
Van € 269.500 tot € 465.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 17 (1 beschikbaar)
  • Wonen 106 tot 139 m²
  • Aantal kamers 5 tot 9
  • Perceel 132 tot 245 m²

Project Achter de Schans Werkendam - Fase 1B

Project "Achter de Schans" te Werkendam - Fase 1B

De verkoop van Fase 1B van project "Achter de Schans" te Werkendam is gestart. Deze fase bestaat uit 17 koopwoningen. 4 hoekwoningen, en 13 tussenwoningen. De complete verkoopdocumentatie is digitaal te downloaden op de projectwebsite en opvraagbaar op ons kantoor.

Droom je van een woonplek waar je de rust van de natuur kunt ervaren, maar ook alle voorzieningen bij de hand hebt? Waar je in het weekend wakker wordt en in no-time in de polder bent voor een heerlijke wandeling? En vervolgens op je gemak het dorp inloopt voor lekkere verse broodjes voor je ontbijt? Waar je door de week zo op de snelweg of in de bus zit om naar je werk te reizen? Kies je voor nieuwbouwproject Achter de Schans in Werkendam, dan heb je het allemaal!

In Achter de Schans woon je duurzaam, gasloos en uiterst comfortabel met balansventilatie, een bodemwarmtepomp, vloerverwarming en vloerkoeling.

Wat maakt nieuwbouwproject Achter de Schans zo bijzonder?
Door zijn ligging aan de rand van Werkendam is het ingebed tussen het bruisende dorpscentrum én de rust en weidsheid van de polders. De perfecte balans tussen rust en reuring dus!

WALHALLA VOOR NATUURLIEFHEBBERS
Nationaal Park De Biesbosch is een van de bekendste natuurgebieden van Nederland. Het is een unieke rivierdelta met getij. Met zijn wilgenbossen, eilanden en kreken is het een dynamisch en avontuurlijk natuur- en recreatiegebied. Als nieuwe bewoner van het project, is dit prachtige gebied bijna je achtertuin! En dan hebben we het nog niet eens over de uiterwaarden van
de rivier de Merwede. Ook dit gebied nodigt je uit om te komen fietsen, wandelen of hardlopen.

ALLES VOOR EEN ACTIEF LEVEN
Werkendam biedt van alles voor mensen die van een actief leven houden. Vermaak is er genoeg te vinden in het gezellige dorpscentrum met zijn vele historische gebouwen. Voor kinderen is er een ruim aanbod aan basisscholen. Ook in je vrije tijd hoef je je absoluut niet te vervelen. Voor bijna elke hobby, of dat nu natuur, cultuur of sport is, is er wel een vereniging.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2022

Woningtypen

Van de 17 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Achter de Schans Werkendam - Fase 1B

Van € 269.500 tot € 465.000 v.o.n.