Weespersluis Vechtrijk XB2

Weesp Verkoop gestart
Van € 224.583 tot € 1.425.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 37 (17 beschikbaar)
  • Wonen 45 tot 218 m²
  • Aantal kamers 3 tot 7
  • Perceel 99 tot 373 m²

Project Weespersluis Vechtrijk XB2

Weespersluis - Vechtrijk XB2 - nog enkele woningen beschikbaar!
De appartementen zijn uitverkocht! Maar zoek je nog een prachtige woning, net buiten de stad met alle faciliteiten binnen handbereik? En lijkt het je fantastisch om aan de gezellige haven in het centrum van Weespersluis te settelen? Dan komt deze kans als geroepen. Blauwhoed | Van Wijnen biedt in Vechtrijk fase XB2 37 zeer gevarieerde woningen aan.

Na de eerste rondes van de verkoopgesprekken, zijn er enkele woningen weer beschikbaar gekomen. Benieuwd welke dat zijn? Bekijk dan het aanbod op de projectsite (woneninweespersluis.nl) en vul het inschrijfformulier in of pas je eerder ingevulde formulier hierop aan of neem direct contact op met een van de betrokken makelaars.

Op de projektsite woneninweespersluis.nl kun je via de woningzoeker je filters instellen en alle beschikbare kenmerken van de woningen inzien. Via het hartje kun je woningen aan je favorieten toevoegen. Tip: Log eerst in alvorens je de woningen kiest. Heb je nog geen account? Dan worden je favoriete woningen toegevoegd aan jouw aanmelding op de pagina 'aanmelden'.

De getoonde plattegronden & impressies zijn in concept. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Kijk op de projectsite om je in te schrijven.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop augustus 2022

Woningtypen

Van de 37 huizen in dit project zijn er nog 17 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Weespersluis Vechtrijk XB2

Van € 224.583 tot € 1.425.000 v.o.n.