Weespersluis Vechtrijk 3B1 fase 1

Weesp
Van € 640.000 tot € 1.250.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 28 (25 beschikbaar)
  • Wonen 127 tot 196 m²
  • Aantal kamers 6 tot 7
  • Perceel 116 tot 337 m²

Project Weespersluis Vechtrijk 3B1 fase 1

Sfeervol wonen tussen stadsparken, centrum en Gouw
In Vechtrijk 3B1 fase 1 zijn de eerste 28 woningen in verkoop, verdeeld over 5 verschillende woningtypes: statige Herenhuizen, Parkhuizen aan het Gouwpark en bijzondere Weespersluishuizen. Of kies voor een vrijstaande Parkvilla of een Singelhuis.

Tussen water, levendig centrum en stadsparken
Vechtrijk 3B1 fase 1 heeft een unieke ligging tussen het Gouwpark en het Weespersluispark, de Gouw én het centrum van Weespersluis. Waar je ook woont, overal ben je verbonden met water of groen. Vanuit jouw huis wandel je zo het Gouwpark in, waar je speelgelegenheden voor de kinderen vindt en het strandje met strandpaviljoen. Of je vaart via de sluis naar de Vecht. Het centrum van Weespersluis ligt in Vechtrijk, dus om de hoek. Dit wordt ‘the place to be’ waar bewoners elkaar ontmoeten. Hier komen winkels, het gezondheidscentrum, een supermarkt en horecagelegenheid. Strijk heerlijk neer op een terras bij de haven. Zo is Vechtrijk 3B1 fase 1 een levendige mix tussen wonen, recreëren én
ontspanning. Dit is wonen als in een vestingstadje langs de Vecht.

Groene laan voor ontmoeting en spelen
Dwars door dit buurtje loopt een brede groene laan voor ontmoeting en spelen. Autovrij, dus hier geniet je rustig en ontspannen aan de voorzijde van je woning terwijl de kinderen veilig op straat spelen.

Wandelstraat voor ontmoeting en spelen
Aan de oostkant vind je een groene wandelstraat met ruimte voor ontmoeting en spelen. Autovrij, dus hier geniet je rustig en ontspannen aan de voorzijde van je woning terwijl de kinderen veilig op straat spelen.

Foto's

Omgeving

Omgeving
Weesp is een sfeervolle authentieke vestingstad voor echte levensgenieters. Onderdeel van de Hollandse Waterlinie, op slechts 10 minuten van Amsterdam. Oude grachtenpandjes langs de Vecht, smalle sfeervolle steegjes en meer dan 100 monumenten. Het is een stad met machtige forten. De oude sporen van de Stelling van Amsterdam zijn nog altijd zichtbaar bij het Fort aan de Ossenmarkt en Fort Uitermeer. Niets voor niets staan deze op de Wereld Erfgoedlijst van UNESCO.

Genieten aan de Vecht
Je vindt in Weesp ook heerlijke terrassen aan het water, goede restaurants, fijne boetiekjes en speciaalzaakjes en een knus (film) theater de City of Wesopa. Én goede voorzieningen: sportclubs, van golf tot voetbal en tennis tot hockey, een prachtige yogaschool in een gerestaureerde kerk, een zwembad mét spa wellness, een aantal basisscholen en twee middelbare scholen. En natuurlijk, zoals het een echte stad aan de Vecht betaamt, een eigen bier- en jeneverbrouwer. Gevestigd met brouwerijcafé Wispe in de Laurentiuskerk aan een van de Weesper grachten.

Weespersluis
Weespersluis, het nieuwe woonlandschap in Weesp, ligt tussen Weesp en Muiden in bij de Vecht, op een steenworp afstand van het station, van waaruit je binnen 10 minuten in Amsterdam bent. En verder verbonden met de hele randstad, Schiphol en richting Almere en Utrecht.

Veel ruimte voor natuur en water
In Weespersluis is veel ruimte voor water en natuur. Middenin de wijk komt een groot nieuw binnenwater; de Gouw. Om het water komt het ‘rondje Gouw’: een hardloop- of wandelroute van ca. 6 km. Deze wandeling voert je door de drie parken die er komen: het Weespersluispark, het Gouwpark en het park aan de Muiderslotlaan. Ook kom je door ’t Breedland, een ongerept natuurgebied dat zich uitstrekt over de volle breedte van Weespersluis. Vanuit Weespersluis vaar je straks zo via de Gouw richting de sluis zó de Vecht op.

Drie deelgebieden
In Weespersluis komen drie deelgebieden met elk een geheel eigen karakter.

360° foto's en video

360° foto's
Video

Woningtypen

Van de 28 huizen in dit project zijn er nog 25 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 020-345 8 345

Vuurtoren | deMakelaars.nl - Weesp

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0294-432323
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing