Park Triangel

Waddinxveen Bouw gestart
Van € 800 tot 1.150 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 98 (12 beschikbaar)
 • Wonen 51 tot 86 m²
 • Aantal kamers 2 tot 3

Project Park Triangel

EEN GROTE NIEUWBOUWIJK MET EEN KLEINSCHALIG KARAKTER
Park Triangel is een nieuwbouwwijk gelegen in het mooie Waddinxveen. Waddinxveen is steeds populairder aan het worden, en dat is niet zo gek. Hier woon je uiterst comfortabel in een betaalbare en ruime woning met alle voorzieningen die je in het dagelijks leven nodig. Een plek om thuis te komen. In de wijk is aan alles gedacht om een prettige omgeving te creëren, groen, goede verbindingen, maar ook een groot speelpark, een plek om te ontspannen, te sporten, te wandelen met de hond, maar ook om te vissen.
In deze prachtige wijk komen 98 moderne en stijlvolle middenhuur appartementen, welke zijn ontworpen om aan de wensen en behoeften van verschillende bewoners te voldoen. Kan je niet wachten? Schrijf je nu alvast in op onze website hureninparktriangel.nl om op de hoogte te blijven van het project, de verwachte oplevering is in het 4e kwartaal van 2023.

PARK TRIANGEL, PARKRAND & PARKRIJK
Met zes bouwtypes variërend van 2 tot 3 kamers, is er voor ieder wat wils. De huurprijzen voor deze appartementen variëren van € 800 tot € 1.150, met een oppervlakte van 51m2 t/m 73m2. De appartementen in Park Triangel zijn doordacht ontworpen met het oog op modern wonen. Elk appartement heeft een eigentijdse afwerking, hoogwaardige apparatuur en ruime woonruimtes. De omgeving beschikt ook over voldoende voorzieningen, o.a. parkeergelegenheid, waardoor bewoners alles krijgen wat ze nodig hebben om een comfortabele en gemakkelijke levensstijl te leiden. Ook is er natuurlijk gedacht aan de duurzaamheid binnen de woningen, de appartementen in Park Triangel zijn voorzien van een warmtepomp wat bijdraagt aan een groene toekomst met minder CO2-uitstoot.

HET GROENE HART
Het park is het groene hart van Park Triangel. Op het grote parkeiland vind je een junglebos voor iets oudere kinderen, een waterspeelplaats voor de allerkleinsten, speelveldjes voor voetbal en badminton, een vis- en aanlegsteiger, een podium voor openluchtoptredens, een beachvolleybalveld, een Calisthenics-parcours en natuurlijk wandel- en fietspaden.

INTERESSE
De verwachte opleverdatum van Park Triangel is eind 2023. Of je nu een jonge professional bent die op zoek is naar een stijlvol en betaalbaar appartement, of een gezin dat op zoek is naar een gastvrije gemeenschap, Park Triangel is de perfecte plek voor iedereen. Meer informatie is te vinden op hureninparktriangel.nl, hier kan je eenvoudig en bovendien digitaal inschrijven. Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

Ondanks dat deze aanmelding met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is alle verstrekte informatie nadrukkelijk onder voorbehoud, uitsluitend indicatief, bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Aan deze woninginformatie kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Foto's

Omgeving

Park Triangel biedt gemakkelijke toegang tot de grote uitvalswegen A12 en A20, waardoor u binnen 30 minuten in Leiden, Rotterdam, Den Haag en Gouda bent. Of je nu liever met de auto komt of met het openbaar vervoer. Het treinstation is op loopafstand, waar een snelle sprinterverbinding u in 19 minuten naar Gouda en in 24 minuten naar Alphen aan de Rijn brengt. Ook zijn er bussen beschikbaar die u in een mum van tijd naar Rotterdam en Den Haag brengen.

In het moderne en ruim opgezette stadscentrum vind je alles wat je nodig hebt, van lokale kaas- en bakkerswinkels tot bekende ketens als Albert Heijn en HEMA. Op het gebied van dineren heeft Waddinxveen een ruime keuze aan restaurants gelegen aan de Gouwe bij de hefbrug waar je Griekse, Italiaanse of klassieke burgers kunt bestellen terwijl je geniet van de prachtige waterkant.

Park Triangel heeft alles binnen handbereik. Met twee basisscholen in de buurt en Stichting Quadrant die opvang biedt aan kinderen van 0-12 jaar, is het voor ouders makkelijk om het onderwijs van hun kind te regelen. Jongeren kunnen met de fiets naar de nabij gelegen middelbare school, op slechts een kilometer afstand en binnen vijf minuten bereikbaar. Daarnaast beschikt Park Triangel over een tandarts en huisarts en diverse sportfaciliteiten om de hoek.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start bouw november 2022
Start verhuur mei 2023
Verwachte oplevering december 2023

Woningtypen

Van de 98 huizen in dit project zijn er nog 12 beschikbaar

 • A

  Portiekflat € 1.000 /mnd
  • wonen 74 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Parklaan (Bouwnr. 10) 74 m² wonen 3 kamers € 1.000 /mnd
  Parklaan (Bouwnr. 11) 74 m² wonen 3 kamers € 1.000 /mnd
 • B

  Portiekflat € 900 /mnd
  • wonen 66 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Parklaan (Bouwnr. 6) 66 m² wonen 3 kamers € 900 /mnd
  Parklaan (Bouwnr. 7) 66 m² wonen 3 kamers € 900 /mnd
 • C

  Portiekflat € 900 /mnd
  • wonen 65 m² wonen
  • aantal kamers 2 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Parklaan (Bouwnr. 1) 65 m² wonen 2 kamers € 900 /mnd
  Parklaan (Bouwnr. 3) 65 m² wonen 2 kamers € 900 /mnd
 • D

  Portiekflat € 800 /mnd
  • wonen 51 m² wonen
  • aantal kamers 2 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Parklaan (Bouwnr. 12) 51 m² wonen 2 kamers € 800 /mnd
  Parklaan (Bouwnr. 20) 51 m² wonen 2 kamers € 800 /mnd
 • E

  Portiekflat € 1.150 /mnd
  • wonen 86 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Parklaan (Bouwnr. 3) 86 m² wonen 3 kamers € 1.150 /mnd
  Parklaan (Bouwnr. 4) 86 m² wonen 3 kamers € 1.150 /mnd
 • F

  Portiekflat € 1.000 /mnd
  • wonen 71 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Parklaan (Bouwnr. 1) 71 m² wonen 3 kamers € 1.000 /mnd
  Parklaan (Bouwnr. 2) 71 m² wonen 3 kamers € 1.000 /mnd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Park Triangel

Van € 800 tot 1.150 /mnd