NAP gebouw | Transformatieproject

Waddinxveen Verkoop gestart
Van € 349.500 tot € 600.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 10 (6 beschikbaar)
  • Wonen 74 tot 164 m²
  • Aantal kamers 2 tot 6
Blikvanger Royale en duurzame appartementen in het N.A.P. gebouw in Waddinxveen

Project NAP gebouw | Transformatieproject

Verkoop gestart:
De verkoop van het NAP gebouw is gestart. U kunt via de projectwebsite de verkoopdocumenten online inzien, waaronder de uitgebreide technische omschrijving, de technische plattegronden en de mogelijkheden van meer- en minderwerk.

U kunt zich online inschrijven voor één of meerdere bouwnummers.

Het Project:
In het Groene Hart, in het gezellige dorp Waddinxveen, is een mooie ontwikkeling gaande. Het vroegere kantoor van het Waterschap Wilck en Wiericke aan de Herman Heijermanslaan in Waddinxveen-Noord, wordt getransformeerd naar appartementen. In deze ontwikkeling komt een aanbod van acht koopappartementen; vanaf circa 86 m² tot maar liefst circa 164 m².

Op de begane grond zijn twee 2-kamer koopappartementen en één koopappartement verdeeld over twee verdiepingen. Dit appartement telt maar liefst zes kamers. De andere zeven koopappartementen zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping en zijn ingedeeld met drie kamers.

De transformatie van het N.A.P. gebouw is een kleinschalige ontwikkeling. Het stijlvolle, L-vormige gebouw van drie verdiepingen, wordt met de grootste zorg en aandacht omgevormd. Op de parterre zijn verschillende publieke functies voorzien. Daarnaast worden er in deze ontwikkeling ook acht koopwoningen gerealiseerd. Hiervan is één woning een maisonnette. Met een gebruiksoppervlakte van circa 164 m², verdeeld over de begane grond en 1e verdieping, een royaal huis. De tuin is gelegen op het zuiden en is circa 21 m² groot. De zeven koopappartementen zijn praktische, gelijkvloerse woningen op de eerste of tweede verdieping. Variërend van circa 86 m² tot 104 m². De buitenruimtes zijn op het zuiden of oosten gelegen.

Schrijf u in als belangstellende op de projectwebsite en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen dit bijzondere project!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop november 2022

Woningtypen

Van de 10 huizen in dit project zijn er nog 6 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

NAP gebouw | Transformatieproject

Van € 349.500 tot € 600.000 v.o.n.