Huis Strijbosch

Venray Verkoop gestart
Van € 325.000 tot € 375.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 18 (13 beschikbaar)
  • Wonen 76 tot 99 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3

Project Huis Strijbosch

18 appartementen Huis Strijbosch
In de levendige, groene wijk Veltum, wordt op de locatie van het voormalige garagebedrijf Strijbosch een nieuwbouwcomplex gerealiseerd met 18 levensloopbestendige appartementen. Duurzaam en groen ingepast in de bestaande woonomgeving, met een fraaie baksteenarchitectuur en zowel houten als groene elementen aan de gevels en op het dak.

Ruim en comfortabel, van alle gemakken voorzien, energiezuinig en 100% gasloos. Uitstekend bereikbaar met een bushalte voor de deur, slechts 5 minuten fietsen naar het centrum van Venray en op korte afstand van de op- en afritten naar de A73. Daarnaast zijn diverse zorgfuncties en het wijkwinkelcentrum Veltum met onder meer een Jumbo, Aldi en Versmarkt, lopend in minder dan 5 minuutjes te bereiken.

Indeling:
De toegang tot “Huis Strijbosch” is gelegen op de hoek Langstraat/Blauwververstraat. Met een handige badge krijgt u als bewoner toegang tot het gebouw. Met diezelfde badge kunt u tevens uw post en pakketjes ophalen in de Bringme-postbox in de entreehal van het gebouw. Voor uw bezoek maakt u de deur eenvoudig open met de vaste videocom in het appartement of op afstand met uw telefoon.

Vanuit de entreehal loopt u door naar de beveiligde lifthal of het bergingenblok. In het bergingenblok heeft ieder appartement een eigen berging van circa 5,5 m² met aansluitpunt voor het opladen van elektrische fietsen. Via het bergingenblok kunt u tevens van en naar het privé parkeerterrein aan de achterzijde, waar ieder appartement een eigen parkeerplaats heeft. Daarnaast zijn er nog 4 gezamenlijke (bezoekers)parkeerplaatsen op het achterterrein en 6 openbare parkeerplaatsen aan de voorzijde van het gebouw.

In de royale (lift)hal zijn tevens een gezamenlijke scootmobielruimte gelegen en de voordeuren van de eerste 6 appartementen op de begane grond, type A t/m F. Met de lift of met de trap kunt u vervolgens naar de 1e en 2e verdieping, waar steeds weer 6 appartementen zijn gesitueerd (type B, C, F en G).

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop december 2022

Woningtypen

Van de 18 huizen in dit project zijn er nog 13 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Huis Strijbosch

Van € 325.000 tot € 375.000 v.o.n.