DENIM - IN DE VERKOOP

Veenendaal Verkoop gestart
Van € 285.000 tot € 800.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 40 (20 beschikbaar)
  • Wonen 55 tot 142 m²
  • Aantal kamers 3
Blikvanger Luxe nieuwbouwappartementen in het centrum van Veenendaal

Project DENIM - IN DE VERKOOP

Het moderne design van het gebouw ‘DENIM’ wordt een absolute eyecatcher voor de binnenstad van Veenendaal. Met in totaal 40 nieuw te bouwen stadsappartementen is dit project absoluut uw aandacht waard.

Het aanbod varieert van appartementen met een woonoppervlakte (GBO) van ca. 58 m² tot een tweetal riante penthouses waarvan het grootste een woonoppervlakte (GBO) beslaat van ca. 142 m². De penthouses hebben twee woonlagen en genieten een ongekend uitzicht over Veenendaal!

Bent u van plan kleiner te gaan wonen, maar wilt u toch graag actief blijven in de tuin. Dan is het luxe appartement op de tweede verdieping wellicht iets voor u. Een prachtig appartement met een riante dakterras van ca. 50 m².

De strak vormgegeven antracietkleurige bakstenen geven het complex een karakteristieke en eigentijdse uitstraling. Het zes bouwlagen tellende complex voegt zich naar de omliggende architectuur, en de ruimte kent daardoor een halve maan vorm.

Deze high-end koopappartementen worden voorzien van een slimme lift en toegangscontrole met gebruik van een Kone Residential Flow systeem. Betreedt het complex terwijl de lift direct naar beneden komt en u automatisch naar de juiste verdieping brengt.

Om de stedelijke grandeur van luxe appartementen te onderstrepen zijn er componenten toegepast zoals een atrium met hoogwaardige elementen. Waaronder de zogenaamde “floor-to-ceiling” ramen, zodat u niets hoeft te missen van de stadse ambiance rondom.

DUURZAAMHEID:
Goed voorbereid op de toekomst. Dit project wordt gasloos opgeleverd. De vloeren worden zowel verwarmd als passief gekoeld doormiddel van een collectieve warmtepomp. Ook de uitstekende isolatie van de vloer, het dak en de gevels zorgen voor een comfortabel wooncomfort en helpen de CO2 uitstoot te reduceren. Beter voor het milieu en tevens meer grip op uw energierekening.

PLANNING:
Begin 2023: Geprognotiseerde start bouw
Eind 2024: Oplevering

WONINGBORG:
De aannemer is aangesloten bij Woningborg. De appartementen worden dan ook gerealiseerd onder de normen en voorwaarden van de Woningborg Garantie- en Waarborgregeling 2021.

Foto's

Omgeving

‘DENIM’ is direct aan de Brouwersgracht gelegen, midden in het bruisende hart van Veenendaal. Het voorzieningenniveau in de nabije omgeving is daarmee zeer hoog te noemen. Vele gezellige terrasjes, koffietentjes maar ook een uitgebreid scala aan winkels en een sportschool maken dit een interessante woonomgeving.

Ook op recreatief vlak heeft Veenendaal en haar omgeving u veel te bieden. Wat denk u van: mountainbiken in het bos van Prattenburg, hardlopen over de Ginkelse heide, kanoën over de Grift of wandelen door de uiterwaarden van de Nederrijn? Er is zoveel te doen.

Regionaal en nationaal bezien heeft Veenendaal een zeer gunstige ligging. De Rijksweg A-12 en een drietal NS-treinstations maken Veenendaal goed bereikbaar.

,,Wakker worden en vervolgens lopend, op de markt, uw verse brood en beleg halen om dit vervolgens op uw balkon, onder het genot van de ochtendzon te nuttigen bij het lezen van uw favoriete dagblad?” Het is een van de vele voordelen van wonen in het centrum dat werkelijkheid kan worden. Kom wonen in ‘DENIM’, stop met dromen en maak het waar!

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en kijk welk appartement qua type en specificaties het beste bij u past.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2022

Woningtypen

Van de 40 huizen in dit project zijn er nog 20 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

DENIM - IN DE VERKOOP

Van € 285.000 tot € 800.000 v.o.n.