De Antonius

Valkenswaard
Van € 480.000 tot € 825.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 18 (1 beschikbaar)
  • Wonen 99 tot 164 m²
  • Aantal kamers 3

Project De Antonius

BIJZONDER WONEN IN VALKENSWAARD

Op de hoek met de Carolusdreef en de Eindhovenseweg in Valkenswaard worden 18 appartementen en loftwoningen in de Antoniuskerk gerealiseerd. Dankzij een goed doordacht plan in samenwerking met de architect worden er 18 verschillende woningen gecreëerd, elk uniek en met een eigen uitstraling. Het karakter van de kerk zal hierbij intact blijven. Zo wordt het 'nieuwe' luxueus wonen gecombineerd met de historie van de kerk.

Hoe bijzonder is het om te wonen in de kerk? Heel bijzonder, en dat benadrukken we dan ook graag door enkele bijzonder eigenschappen van de kerk te bewaren. Het 'schip' zal gehandhaafd blijven en bij de entree zal het kapelletje blijven bestaan, zodat mensen nog altijd een kaarsje kunnen opsteken.
De trap en lift zijn in de nieuwe situatie uit de centrale hal geplaatst. Hierdoor wordt de hoge centrale vrije ruimte (zoals die oorspronkelijk in de kerk aanwezig was) mooi gecombineerd met een eigentijdse uitstraling van de nieuwbouwdelen. Tevens worden er mooie accenten aan de gevel en onder het dak aangebracht om de kerkelijke vorm te benadrukken.

Voor uitgebreide informatie, digitale brochure en alle relevante verkoopstukken verwijzen wij u graag naar de website van dit fantastische plan: de-antonius.nl.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 18 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Niels de Cort Makelaars & Woonadvies

Telefonisch bereikbaar tot 21:00
Bel 040-2071320
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Antonius

Van € 480.000 tot € 825.000 v.o.n.