Villa de Leij

Tilburg Verhuur gestart
Van € 1.425 tot 2.300 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 28 (15 beschikbaar)
  • Wonen 84 tot 153 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project Villa de Leij

VILLA DE LEIJ
Aan de rand van het op één na grootste stadspark van Tilburg, niet ver van het bruisende stadshart, ligt te midden van het groen, Villa De Leij. Villa De Leij is een appartementengebouw dat is ontworpen in Engelse landhuisstijl. Het gebouw omvat 28 gelijkvloerse appartementen met een eigen buitenruimte.

STEDELIJK WONEN AAN EEN PARK
De statige oprijlaan vanaf de Prof. van Buchemlaan borduurt voort op de inrichting van het Leijpark dat is aangelegd in Engelse landschapsstijl, naar ontwerp van tuin- en landschapsarchitect Leonard Springer. Aan de oprijlaan liggen tegen de bosrand parkeerplekken voor bezoekers van Villa De Leij én van de nabijgelegen brunch & borrelbar Zjuu.

Het voorterrein met parkeergelegenheid, direct ten noorden van Villa De Leij is exclusief voor de bewoners en afgesloten met een slagboom. Hier liggen ook de individuele (fiets)bergingen en de collectieve containerruimte behorende tot de appartementen.

DE VILLA

VEILIG WONEN
Villa De Leij bestaat uit 28 appartementen. Deze appartementen zijn verdeeld over drie gemeenschappelijk entrees met elk een lift. De appartementen en bergingen zijn voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Met behulp van een intercom met beeldscherm (videofoon) is te zien wie er voor de hoofdentree staat. Elk appartement beschikt over een parkeerplek gelegen op het met een slagboom afgesloten parkeerterrein direct ten noorden van het appartementengebouw.

VERWARMEN EN KOELEN
Warmte ten behoeve van verwarming en tapwater wordt geleverd door een individuele warmtepomp met bodemwarmtewisselaar. Het vloerverwarmingssysteem zorgt voor een comfortabel binnenklimaat. De warmtepomp kan ook gebruikt worden om het appartement te koelen. Prettig tijdens warme zomerdagen. Een groot deel van de ramen is bovendien voorzien van elektrisch te bedienen zonwering. Een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning zorgt voor de luchtverversing in het appartement. De ingeblazen buitenlucht wordt opgewarmd door de afgezogen binnenlucht, waardoor op koude dagen minder warmte verloren gaat.

AFWERKING APPARTEMENTEN
De appartementen zijn voorzien van een volledig uitgeruste keuken met inductiekookplaat, koelkast, oven met magnetronfunctie, vaatwasser en afzuigkap (recirculatie). De badkamer en het toilet zijn volledig afgewerkt, voorzien van sanitair, tegel- en schilderwerk. De badkamer beschikt over een brede wastafel met onderkast en een inloopdouche met douchescherm. De wanden en plafonds van de appartementen zijn voorzien van glad pleisterwerk en geschilderd.

WONEN IN TILBURG
Met bijna 225.000 inwoners is Tilburg de zevende grootste stad van Nederland. Tilburg is een stad voor iedereen en van iedereen. Een stad waar men voor elkaar klaar staat en echt iets voor een ander wil betekenen. Een stad met een levendig karakter. Denk aan de gezellige horeca, historische panden, spraakmakende musea en groene stadsparken.

DE OMGEVING
De ideale ligging van Villa De Leij ten opzichte van het stadscentrum en de ringbanen biedt een prettige uitvalsbasis. Met de fiets of te voet zijn vele voorzieningen in de buurt goed te bereiken: de AaBe fabriek voor boodschappen, de Piushaven voor de lunch en het stadscentrum om te shoppen.

Daarbij heeft Villa De Leij een perfecte ligging ten opzichte van de uitvalswegen. Zo ben je binnen 5 minuten op de A58 (richting Eindhoven, Breda) of op de N65 naar ’s-Hertogenbosch.

Gaat u liever met het openbaar vervoer? Bushaltes zijn op loopafstand en hebben een goede verbinding met het centraal station van Tilburg.

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP DE PROJECTWEBSITE OF NEEM CONTACT MET ONS OP!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verhuur gestart
Nu
Start verhuur maart 2023
Verwachte oplevering juli 2023

Woningtypen

Van de 28 huizen in dit project zijn er nog 15 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Villa de Leij

Van € 1.425 tot 2.300 /mnd