Revolution House Boats

Strijen Bouw gestart
€ 217.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 1 (1 beschikbaar)
 • Wonen 32 m²
 • Aantal kamers 1
 • Perceel 45 m²

Project Revolution House Boats

“Met de Revolution Houseboat kunt u vanaf het water heerlijk genieten van de natuur.”

Een vaste ligplaats of elke dag wakker worden op een andere plek? De mogelijkheden van de Revolution Houseboat zijn talloos en zorgen elke dag voor een unieke beleving. Een (lang)weekend weg, op vakantie in eigen land, de stilte van de waterkant of de gezelligheid van de kade. Het is allemaal mogelijk. Met een Revolution Houseboat bent u flexibel, én zo vrij als een vogel!

Revolution Houseboat is een Nederlands ontwerp en vakmanschap en ontstaan vanuit passie voor het water. Wij hebben jarenlange ervaring in de bouw van motorboten. Hierdoor hebben wij de kennis om optimale kwaliteit af te leveren.

Duurzaam & onderhoudsvriendelijk
Duurzaamheid staat bij ons centraal. Daarom hebben wij gekozen om te bouwen met verschillende duurzame materialen. Zo maken wij gebruik van gerecycled hout en bamboe. Verder is de houseboat van zeewaardig aluminium. Dit materiaal is onderhoudsarm en zorgt ervoor dat de houseboat extra stevig is. Verder zit er een zwart-water filtersysteem in van Tom Logisch. Dit is voor de havens zeer aantrekkelijk, omdat het lozen van vuilwater niet is toegestaan. Ook kan de houseboat uitgevoerd worden met zonnepanelen en een bijbehorend accupakket. Beide zorgen ervoor dat het mogelijk is om meerdere dagen zelfvoorzienend te leven. De houseboat is zeer goed geïsoleerd en we hebben gekozen om te werken met HR++ isolatie glas.

Interieur/ indeling
De indeling van de houseboat is samen met een interieur designer ontworpen. Het ruime woonoppervlak van maar liefst 32m2 zorgt voor meer dan genoeg comfort en ruimte voor twee volwassenen. Er is goed nagedacht over de indeling, zodat de woning ruimtelijk en licht aanvoelt. Wij hebben gekozen voor een strak en modern design. De natuurlijke materialen, grote ruiten en zwarte aluminium details geven de houseboat een moderne uitstraling. De houseboat beschikt over een ruime badkamer, slaapkamer, keuken en woonkamer. Het is ook mogelijk om met vier personen te verblijven, via een slaapbank of door te kiezen voor een andere slimme indeling. Kortom genoeg luxe en comfort om optimaal te kunnen genieten.
“Elke Revolution Houseboat is custom build. Hierdoor kunt u kiezen voor een ontwerp dat bij u past. De opties zijn talloos.“

Makkelijk verplaatsbaar
Met de Revolution Houseboat is het mogelijk om te verplaatsen en dit kan zeer gemakkelijk. De onderhoudsarme duurzame bouwmaterialen zijn stevig, solide en licht van gewicht. Hierdoor is de houseboat voor iedereen makkelijk en licht te varen. De houseboat is standaard voorzien van een boeg- en hekschroef met intuïtieve joystickbediening, waardoor het manoeuvreren en aanmeren eenvoudig gaat. Daarnaast is het hebben van een vaarbewijs niet verplicht om met de houseboat te varen.

Revolution 11
De prijs van € 217.000,= is INCLUSIEF 21% BTW. € 180.000,= exclusief BTW, ideaal voor ondernemers, ten behoeve van eventuele verhuur.

Kiest u voor een vaste ligplaats of wilt u graag elke dag wakker worden op een andere plek? Dan is dit een ideaal huis. Geniet van de natuur en de vrijheid die de Revolution Houseboat te bieden heeft. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Neem een kijkje op de website of neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen? Bel of mail dan met Carsten Tieleman van MarQuis makelaars & taxateurs. Hij kan u nader informeren.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop januari 2023
Start bouw maart 2023

Woningtypen

Er is 1 huis in dit project beschikbaar

 • Revolution 11

  Vrijstaande woning € 217.000 v.o.n.
  • wonen 32 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Huis Wonen Kamers Prijs
  De Lane 7 32 m² wonen 1 kamer € 217.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Revolution House Boats

€ 217.000 v.o.n.