MartiniStaete

Sneek Verkoop gestart
Van € 347.500 tot € 799.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 12 (12 beschikbaar)
  • Wonen 74 tot 178 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4
Blikvanger Open huis elke donderdag 10.00-12.00 uur. Kom vrijblijvend genieten!

Project MartiniStaete

OPEN HUIS ELKE DONDERDAG 10.00 - 12.00 UUR. Kom vrijblijvend genieten van het uitzicht!

Zorgeloos en geheel Duurzaam wonen in het centrum van Sneek.
Hier wordt Martinistaete met 10 luxe appartementen en 2 Top-Penthouses gerealiseerd. De appartementen worden gasloos uitgevoerd en de toepassing van een warmtepomp,
mechanische ventilatie, zonnepanelen en vloerverwarming geven het appartement extra wooncomfort. Bovendien levert dit een enorme besparing op de energielasten!

Inruil eigen woning mogelijk!

Op de eerste en tweede verdieping van MartiniStaete komen tien luxe appartementen in diverse afmetingen, alle met ruime terrassen op het zuiden. De appartementen hebben twee slaapkamers en de twee maisonnettes hebben zelfs drie slaapkamers en één of twee badkamers.
De badkamers zijn compleet en luxe ingericht, waarbij u natuurlijk zelf nog keuzes kunt maken. Op de derde verdieping komen twee exclusieve penthouses met drie slaapkamers, twee badkamers en royale buitenruimtes aan de voor- en achterzijde, elk met een prachtig uitzicht over het Martiniplein
en een groot deel van Sneek.
Elk appartement heeft een eigen afgesloten berging op de begane grond. Uiteraard is er een lift aanwezig. De wekelijkse boodschappen kun u met de auto via de achterzijde van het complex uitladen, de dagelijkse boodschappen zitten allemaal in de directe omgeving. Uw auto kunt u parkeren op het voorliggende Martiniplein met gratis parkeren (voor 5 jaar is de vergunning voor rekening ontwikkelaar). Wilt u per se de auto onderdak dan biedt de parkeergarage op 300 m uitkomst en zal ook daar de ontwikkelaar u tegemoet komen.

Een unieke kans voor wie graag in het levendige centrum van de watersportstad Sneek wil wonen op steenworp afstand van het theater, bioscoop, leuke winkels en sfeervolle restaurants en gezellige terrassen.

Droomde u altijd al van een comfortabel appartement of penthouse in hartje Sneek? Neem dan vooral snel contact met ons op of kom langs tijdens het wekelijkse Open Huis op donderdag van 10.00 - 12.00 uur. De koffie staat klaar!
Voor een afspraak op een ander moment of nadere informatie kunt rechtstreeks contact opnemen met ons kantoor in Sneek, tel 0515-768008 email:

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2022

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project zijn er nog 12 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Makelaardij Friesland | Qualis

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0515 768008
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

MartiniStaete

Van € 347.500 tot € 799.500 v.o.n.