Sint-Oedenrode - Roots

Sint-Oedenrode
Van € 361.000 tot € 595.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 35 (35 beschikbaar)
  • Wonen 84 tot 125 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5
  • Perceel 83 tot 241 m²

Project Sint-Oedenrode - Roots

Roots - Sint-Oedenrode – Nu in verkoop!

U kunt uw interesse kenbaar maken middels de projectwebsite: wonen, in én rondom huis!’

Woningaanbod
Het project Roots omvat in totaal 56 woningen, bestaande uit verschillende woningtypen. Het betreffen 35 grondgebonden woningen, bestaande uit tussen- en hoekwoningen, twee-onder-een-kap-woningen en patiowoningen. Daarnaast zijn in Roots 21 appartementen voor de huursector opgenomen. De woningen kenmerken zich door een traditionele architectuur met eigentijdse elementen. Daarnaast is veel aandacht besteed aan duurzaamheid en wooncomfort. Zo zijn, bovenop de huidige vereisten, de warmtepompen in de woningen uitgerust met een koelfunctie en worden de daken (aan de zonkant) maximaal vol gelegd met zonnepanelen. Hierdoor kunnen de energielasten laag blijven en dat is wel zo fijn. De woningen van Roots worden gerealiseerd aan een nieuwe straat met veel parkeergelegenheid en groen. Een rustige woonstraat, met ruimte voor recreatief groen en waterberging. Daarnaast wordt een wandelpad aangelegd op de oever van de Dommel, welke het gebied met verschillende bestaande wandelroutes verbindt.

Ligging en locatie
Roots wordt gerealiseerd in het dorp Sint-Oedenrode, grenzend aan een stukje van rivier De Dommel en nabij de historische en markante Knoptoren. Een bijzondere plek, want het dorp kent in een ver verleden hier haar oorsprong. Roots heeft een ideale ligging ten opzichte van het dorp, de natuur en uitvalswegen. De basisschool ligt om de hoek en op een loopafstand van 10 minuten kun je midden in het sfeervolle centrum staan, maar ook in Natuurgebied de Moerkuilen. En met de auto ben je in no-time op de A50, waarmee steden als Eindhoven, Den Bosch en Tilburg goed bereikbaar zijn.

Interesse?
De verkoop van de woningen is gestart. Je kunt jezelf registreren via de projectwebsite () en hier kun je jezelf inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur. Inschrijven voor een woning kan tot en met woensdag 4 januari 2023. De woningen worden medio januari toebedeeld. Heb je vragen? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 35 huizen in dit project zijn er nog 35 beschikbaar

Verkoopmakelaars

van Santvoort Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 040-2692530

De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0413-745035
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing