Snelliussingel

Schiedam Bouw gestart
Van € 239.500 tot € 485.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 31 (4 beschikbaar)
  • Wonen 47 tot 95 m²
  • Aantal kamers 1 tot 33
Blikvanger Nog enkele 3 kamer appartementen in verkoop, bouw is gestart!

Project Snelliussingel

Op een markante locatie aan de Snelliussingel in Schiedam wordt een gloednieuw en duurzaam appartementengebouw gerealiseerd. Het gebouw bestaat uit 18 appartementen waaronder een aantal kleinere appartementen van net onder de 50 vierkante meter tot aan een uniek penthouse van 95 vierkante meter (met dakterras van ca. 39 vierkante meter). Bij deze ontwikkeling is gezocht naar een goede balans tussen de stedelijke structuur en passend aanbod op deze centrale locatie.

De vergunningen zijn rond en het voorverkooppercentage is behaald dus de bouw gaat van start! Verwacht wordt dat november 2022 de eerste werkzaamheden plaatsvinden waarbij het huidige gebouw eerst wordt gesloopt. De oplevering zal dan al ca. begin 2024 plaatsvinden.

Het appartementengebouw wordt duurzaam gebouwd. Dat wil zeggen dat de woningen onderhoudsarm en energiezuinig zijn. Iedere woningeigenaar heeft een aantal eigen zonnepanelen en de appartementen zijn voorzien van eigen lucht-warmtepomp installatie voor verwarming en warm tapwater.

De appartementen worden compleet geleverd inclusief tegelwerk en sanitair in badkamer en het toilet. Het is mogelijk om in het voortraject nog wel uw eigen wensen af te stemmen met de badkamer leverancier. Na aankoop komt u ook met de aannemer in gesprek om uw appartement verder te personaliseren.

Bij alle appartementen wordt een ruime berging geleverd, daarnaast is er binnen het complex een afgesloten gezamenlijke stalling voor uw (elektrische) fiets.

Kort samengevat complete en duurzame appartementen op een toplocatie in Schiedam, er zijn er nog maar een paar beschikbaar bekijk snel ons aanbod!

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop oktober 2022
Start bouw november 2022
Verwachte oplevering maart 2024

Woningtypen

Van de 31 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing