Comfort-Rotterdam

Rotterdam Oplevering gestart
Van € 1.030 tot 1.230 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 24 (24 beschikbaar)
  • Wonen 27 tot 47 m²
  • Aantal kamers 1 tot 2

Project Comfort-Rotterdam

Please note: These apartments concern care appartements.

Let op: De appartementen betreffen zorg appartementen.

Prettig, zelfstandig en veilig wonen met zorg, persoonlijke aandacht, warmte en gezelligheid in een nieuw wooncomplex. Dat is te vinden in het nieuwe project Comfort Rotterdam welke bestaat uit 24 appartementen 1- en 2 kamer appartementen verdeeld over 2 verdiepingen met zowel op de begane grond als op de eerste verdieping een gezamenlijke ontmoetingsruimte waar u gezellig samen met uw medebewoners kunt genieten van een kop koffie, een spelletje kunt doen of lekker samen kunt eten. De ontmoetingsruimte op de begane grond heeft zelfs een royale keuken waardoor deze ruimte ideaal is voor familiebezoek, etentjes en om uitgebreid te koken of bakken met medebewoners. De huurprijzen in het complex variëren van € 1.030,- t/m € 1.160,- (all-in huurprijs) per maand, inclusief servicekosten van € 95,-, voorschot elektra € 35,-, voorschot warmte en warm tapwater €75,- en voor en het Comfort pakket van € 100,- per maand.

De locatie van het complex is ideaal. Alles ligt binnen handbereik waarbij je in een kwartiertje bij het Prinsenpark, supermarkten (AH & Jumbo) en vele winkels zoals Kruidvat, Primera, Action, Big Bazar en nog veel meer bent. Het IJsselland Ziekenhuis is slechts 8 minuutjes lopen en gaat u liever naar het stadscentrum van Rotterdam? Dan pakt u gemakkelijk het OV en bent u binnen 10 minuten in hartje stad.

Om in aanmerking te komen voor één van de appartementen dient er een WMO zorgindicatie aanwezig te zijn. Samen met u wordt de eventueel verder gewenste zorg- en dienstverlening besproken voor een prettig verblijf. Het all-inclusive pakket zorgt voor gemak en comfort. De zorg en/of dienstverlening ontvangt u gewoon in uw appartement.

Comfort pakket / services
Om bewoners meer comfort te kunnen bieden op deze prachtige locatie hoort in de basis bij elke huurovereenkomst een Comfort abonnement. Dit houdt in dat de huurder(s) van het betreffende appartement toegang krijgt tot een pakket aan comfort diensten. Hierbij inbegrepen zit het onbeperkt gebruik van koffie en thee, TV en Wifi in beide ontmoetingsruimtes én de aanwezigheid van een Service coördinator/ vast aanspreekpunt. De Service coördinator is ca. 9 uur per week in het complex. Verder komt er 2 keer per maand een bewegingscoach op bezoek om u fit en vitaal te houden!

Wonen met zorg
Ook wonen met zorg kan hier zeker. Er worden een aantal zorgopties geboden zodat u hier lang en zelfstandig kunt wonen. Zo is er een Aafje voor huishoudelijke hulp, Blinkers voor Thuiszorg en Veilig Thuis Verpleegkundig Team voor personenalarmering. Wat dit precies inhoudt en wat u hiervoor kunt doen leest u op de websites van de diverse aanbieders of wij kunnen u hier op aanvraag meer informatie over geven.

Bijzonderheden:
- Zorg complex met huishoudelijke hulp, verpleegkundige hulp en of personen en alarmering;
- inclusief servicekosten € 95,- per maand;
- inclusief comfort pakket € 100,- per maand;
- inclusief voorschot elektra en warmte/warm water;
- liftinstallatie aanwezig;
- gezamenlijke terras aanwezig;
- gezamenlijke ontmoetings- en koffie ruimte;
- nabij de diverse voorzieringen zoals winkels, openbaar vervoer en recreatie;
- separate extra berging mogelijk;
- inkomenseis/pensioen toetsing van toepassing (3 tot 3,5x maandhuur);
- borg van toepassing minimaal een maand;
- gunning verhuur voorbehouden aan verhuurder
- oplevering is in overleg.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden".

Gebruiksoppervlakte woningen. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Foto's

Omgeving

De locatie van de appartementen is ideaal. U heeft alles binnen handbereik. Lopend bent u in een kwartiertje bij het Prinsenpark, supermarkten (AH & Jumbo) en vele winkels zoals Kruidvat, Primera, Action, Big Bazar en nog veel meer. Het Rijndam Revalidatie IJsselland Ziekenhuis is slechts 8 minuutjes lopen. Gaat u liever naar het stadscentrum van Rotterdam? Dan pakt u gemakkelijk het OV en bent u binnen 10 minuten in hartje stad.

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: oplevering gestart
Start verkoop juli 2022
Start oplevering september 2022

Woningtypen

Van de 24 huizen in dit project zijn er nog 24 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Comfort-Rotterdam

Van € 1.030 tot 1.230 /mnd