Heysekade

Rotterdam Bouw gestart
Van € 455.000 tot € 525.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 8 (3 beschikbaar)
  • Wonen 133 tot 149 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 119 tot 171 m²
Blikvanger Bouw gestart, nog enkele nul-op-de-meter eengezinswoningen

Project Heysekade

ER ZIJN NOG EENGEZINSWONINGEN BESCHIKBAAR - INSCHRIJVEN NOG STEEDS MOGELIJK

HEYSEKADE MAAKT WOONDROMEN WAAR

Robuuste nieuwbouwwoningen aan de kade
Wonen op Heijplaat is wonen op een bijzonder plekje in Rotterdam. Heijplaat kent een rijke en robuuste historie die bij heeft gedragen aan het havenkarakter dat het tegenwoordig heeft. Toch is de locatie een intiem en dorps stukje stad dat direct aan het water grenst. Door de komst van de RDM Campus (Research, Design and Manufacturing), de bouw van de 170 eengezinswoningen in project ‘Het verborgen geheim’, de bouw van een nieuwe gymzaal en de komst van het Concept House Village is Heijplaat nieuw leven ingeblazen. Met de bouw van de woningen aan de Heysekade is het plan ‘Het Nieuwe Dorp’ bijna afgerond.

Op deze locatie bouwt Ten Brinke INSPIRE vastgoedontwikkeling, samen met Bouwbedrijf Boot, 8 nieuwe nul-op-de-meter woningen. Er worden zes drielaagse eengezinswoningen en twee appartementen ontwikkeld, waarvan één tweekamerappartement en één driekamerappartement. De woningen zijn georiënteerd op de Heysekade en hebben een voortuintje aan de straat.

Locatie
Heijplaat bevindt zich net voorbij de Waalhaven in het midden van het havengebied van Rotterdam en is opgericht als tuindorp met woningen voor arbeiders van de toenmalige Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM). Het oorspronkelijke tuindorp werd ontworpen door Architectenbureau H.A.J. en Jan Baanders. In het begin van de jaren twintig van vorige eeuw was het tuindorp af en vormde het een hechte gemeenschap met eigen scholen, winkels, feestzaal en kerken.

Tussen 2017 en 2023 worden in meerdere fasen nieuwbouwwoningen gerealiseerd op Heijplaat, welke het nieuwe dorp vormen. Anno 2021 vormt zich het nieuwe dorp al écht! Vanuit het project ‘het verborgen geheim’ zijn al meerdere fases opgeleverd, waardoor in de periode tussen 2018 en 2020 al vele bewoners intrek hebben genomen in hun nieuwe woning. Het typische havenkarakter van de Heysekade zie je terug in de omgeving aan de openheid, grote maat, architectuur en robuustheid. De wijk wordt ruim opgezet met veel groenvoorzieningen, heel veel ruimte voor kinderen om te spelen en natuurlijk voldoende parkeergelegenheid. Een heuse parel op Heijplaat! Waar je van harte welkom bent om dit zelf te ervaren!

Wonen op de Heysekade betekent wonen in een dorpse setting, waar je tegelijkertijd bent voorzien van alle gemakken die de stad te bieden heeft.

BIJZONDERHEDEN:
* Er zijn vijf parkeerplaatsen te koop ten behoeve van de eengezinswoningen. Een parkeerplaats kost € 10.000,- v.o.n.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop mei 2022
Start bouw november 2022
Verwachte oplevering oktober 2023

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Heysekade

Van € 455.000 tot € 525.000 v.o.n.