Vrijlandt fase 2- De laatste Fase!

Rotterdam Bouw gestart
Van € 504.500 tot € 910.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 32 (21 beschikbaar)
  • Wonen 119 tot 181 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 108 tot 420 m²
Blikvanger Laatste kans om te wonen in deze groene, kindvriendelijke buurt!

Project Vrijlandt fase 2- De laatste Fase!

Pak jij de laatste kans om een woning te bemachtigen in deze gloednieuwe en groene woonwijk?

Wonen in Tuinbuurt Vrijlandt betekent wonen in een karakteristiek tuindorp van de 21e eeuw in een duurzame woning. Alle woningen liggen aan of bij het water en in het groen. In een omgeving die uitnodigt om te wandelen, te spelen, te fietsen en elkaar te ontmoeten, bijvoorbeeld in de centrale buurtkas of op een bankje aan de vijver. De wijk is kindvriendelijk ingericht dankzij de veilige en overzichtelijke speelplekken en de brede stoepen.

De verschillende type woningen:
• Rij- en hoekwoningen
• Driekappers
• Tweekappers
• Riante vrijstaande woningen

De woningen zijn voorzien een rijke architectuur in tuindorp stijl, met bijzondere detaillering in het metselwerk en het gebruik van erkers. De architectuur kenmerkt zich door de prominent aanwezige kapvormen en verbijzonderingen op de hoeken. In de sfeervolle erkers en de detaillering van het metselwerk kun je de tuindorpstijl goed terugzien.

Ruime en lichte woningen in een omgeving die klimaatadaptief, energieneutraal en biodivers is. Vanzelfsprekend gaan we in alles voor duurzaamheid. De energieneutrale woningen zijn voorzien van zonnepanelen, goede isolatie en duurzame installaties. Dit geeft ook voordelen in de financiering dankzij een aantrekkelijke hypotheek.

Laat je informeren over de GroenHypotheek van de Rabobank. De Rabo GroenHypotheek is een lening die bedoeld is voor het kopen van een duurzaam gebouwde nieuwbouwwoning met een Groenverklaring. Voor het aanvragen van deze hypotheekvorm heb je dus een Groenverklaring nodig. De Groenverklaring wordt voor tien jaar afgegeven door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Je krijgt rentekorting op je Rabo Groenhypotheek zolang je Groenverklaring geldig is.

Ondanks dat TW3/ Woonvisie deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop april 2022
Start bouw december 2022
Verwachte oplevering februari 2024

Woningtypen

Van de 32 huizen in dit project zijn er nog 21 beschikbaar

Verkoopmakelaars

TW3 Strategie Marketing Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 010 3007117

Woonvisie NVM Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 010-2923000
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing