Tuinbuurt Vrijlandt -Granpré Molière

Rotterdam Bouw gestart
Van € 497.500 tot € 569.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 42 (5 beschikbaar)
  • Wonen 119 tot 124 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 106 tot 291 m²
Blikvanger Kom 5 april naar het kijkmoment op locatie tussen 16:00 en 17:30!

Project Tuinbuurt Vrijlandt -Granpré Molière

Kom naar de kijkmiddag op 5 april!

Omdat het niet zo makkelijk is om je als een koper een voorstelling te maken van een nieuwbouwwijk op papier, organiseren we op woensdag 5 april vanaf 16.00 uur, een Open Huis in Tuinbuurt Vrijlandt. Je kunt dan twee woningen van binnen bekijken en de ruime vijver ervaren. Wees welkom en ervaar Tuinbuurt Vrijlandt onder het genot van een kopje koffie of thee.

Bekijk de projectwebsite voor de beschikbare woningen en schrijf je hier in.

In Rotterdam is Ballast Nedam Development begonnen met het bouwrijp maken van de grond voor de groene stadswijk Tuinbuurt Vrijlandt. Alle woningen worden gebouwd in de charmante tuindorpstijl in een groene en kindvriendelijke omgeving. De eerste woningen van deze practhige groene wijk zullen in het voorjaar van 2023 opgeleverd worden!

Wonen in het groen
Tuinbuurt Vrijlandt wordt een vriendelijke woonbuurt met de charmes van toen en de duurzaamheidseisen van de toekomst. De wijk is energieneutraal door onder meer het gebruik van extra zonnepanelen. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van elektrische deelauto’s. De wijk heeft een hoge biodiversiteit door verschillende soorten beplanting en er is volop ruimte voor vogels. Elkaar ontmoeten kan centraal in de wijk, bijvoorbeeld in de circulaire buurtkas. Elementen van vroeger maken de wijk zo stijlvol, zoals de ruime en lichte woningen met bloembakken aan de gevels, erkers en detaillering in het metselwerk.

Woningen
Er komen verschillende woningtypen in verkoop: rijwoningen, poortwoningen, drie onder een kapwoningen, tweekappers met een garage en vrijstaande woningen in verschillende afmetingen en verschijningstypen. Je kunt er aan het water wonen of met uitzicht op speeltuinen en langs kindvriendelijke straten. De woningen zijn gasloos, energieneutraal, voorzien van zonnepanelen en balansventilatie met warmteterugwinning.

Wonen aan het water
Het vele groen, maar ook het water zorgen voor een aangename wijk waar iedereen zich thuis zal voelen. Er is in het ontwerp veel aandacht voor biodiversiteit. Zo is er een samenwerking met de Vogelbescherming om volop ruimte te kunnen bieden aan allerlei soorten vogels.

Kindvriendelijke wijk
De straten zijn ontworpen met brede stoepen, pleinen en speelvoorzieningen. Dit maakt de wijk zeer kindvriendelijk. Ook komen er leuke speelplekken in de wijk. Parkeren van de auto gebeurt voornamelijk uit het zicht op de eigen parkeerplaats in de parkeerhofjes grenzend aan de achtertuin. Ieder huis is daardoor ook achterom of via de zijkant te bereiken.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop augustus 2021
Start bouw mei 2022
Verwachte oplevering april 2023

Woningtypen

Van de 42 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Verkoopmakelaars

TW3 Strategie Marketing Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 010 3007117

Woonvisie NVM Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 010-2923000
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing