Lloyd Yard

Rotterdam Bouw gestart
Van € 740.000 tot € 755.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 91 (3 beschikbaar)
  • Wonen 131 tot 170 m²
  • Aantal kamers 4 tot 5
  • Perceel 60 m²

Project Lloyd Yard

LLOYD YARD ROTTERDAM

Je komt thuis aan de Maas. Op een historische plek in een havenstad met een grote toekomst. Je tuiniert, schommelt, borrelt, speelt en geniet aan de Maas. Dit is jouw buurt, dit is jouw droom, dit is jouw heerlijke leven aan de Maas.

Welkom in Lloyd Yard, misschien wel het fijnste plekje van Rotterdam om te wonen.

Hoe lekker is het om te wonen in een omgeving waarin bloemen en planten de blikvangers zijn. Waar je schommelend in het Maasvenster boten ziet komen en gaan. En waar je je groene vingers aan het werk kunt zetten in een moestuin met verse groenten en kruiden. De unieke gemeenschappelijke buitenruimtes in Lloyd Yard laten iedere bewoner genieten van de zon, rust, frisse lucht en het uitzicht.

NIEUWBOUW
De één wil een townhouse met genoeg ruimte voor de kinderen, een werkkamer en een rustig plekje om een boek te lezen. De ander wil een appartement dat past in het fast lane city life. En ook jij hebt zo jouw eigen woonwensen die je kunt vervullen in Lloyd Yard. Je vindt er appartementen, tweelaagse appartementen, penthouses en townhouses. Als duurzame koop- of huurwoning, in prijsklassen die tegemoetkomen aan de wensen van singles, starters, doorstromers en families.

APPARTEMENTEN
In Lloyd Yard vind je 32 gelijkvloerse appartementen die in woonoppervlaktes uiteenlopen van 94 m² tot 128 m², met drie of vier kamers. Ruime appartementen dus, op vrijwel alle woonlagen: van de eerste tot en met de achtste verdieping van het Lloydblok en het Maasblok. Alle appartementen hebben een prettige buitenruimte, een eigen karakter en een fraai uitzicht op de Maas. De standaard verdiepingshoogte is al circa 3,0 meter bij een 'Normal' appartement. Kies je voor een ‘Tall’ dan is hij zelfs circa 3,6 meter!

TWEELAAGSE APPARTEMENTEN
Leven met alle gemakken van een appartement en de huiselijkheid van een tweede woonlaag. Sfeer en levendigheid, rust en ontspanning: alles dicht bij elkaar, maar toch van elkaar gescheiden. In Lloyd Yard vind je 32 comfortabele tweelaagse appartementen. In leefruimte uiteenlopend van 98 m² tot en met 154 m², met drie, vier of vijf kamers. De woningen bevinden zich op de begane grond tot en met de achtste verdieping in het Maasblok, Maasvensterblok en Lloydblok. De verdiepingshoogte is circa 3,0 meter bij de ‘normal’ tweelaagse appartementen en circa 3,1 meter tot en met 3,7 meter bij de ‘tall’ tweelaagse appartementen.

TOWNHOUSES
Op een markante plek groot, modern en gezellig wonen. Dat doe je in één van de twaalf townhouses met circa 170 m² leefruimte. De townhouses in Lloyd Yard zijn groot. Of liever: heel groot. Het zijn twaalf XXL-gezinswoningen, zes aan zes gebouwd met de ruggen tegen elkaar aan. De woning is verdeeld over vier lagen. Met op de begane grond een grote leefkeuken. Op de eerste verdieping creëer je een droom van een woonkamer. En op de tweede en derde verdieping is ruimte voor werk-, hobby-, en slaapkamers. Alle townhouses hebben een royaal dakterras dat een heel ander uitzicht heeft dan de woning zelf: het huis dat uitkijkt op de straatkant, heeft het dakterras aan de binnentuin. En andersom. Townhouses die aan de collectieve binnentuin grenzen, hebben daar ook een stuk eigen tuin.

PENTHOUSES
Leven in het licht. Wonen in een zee van ruimte. Genieten van een uitzicht dat je nergens anders beleeft. Op de bovenstaande verdiepingen van Lloyd Yard vind je de zeven penthouses die een nieuwe dimensie aan ruimtelijkheid geven. Je woont op de bovenste verdieping van het gebouw en geniet dus 24 uur per dag van een weidse blik over de Maas. Vanuit je woning én vanaf je balkon. De penthouses variëren van 102 m² tot en met 156 m² en hebben een verdiepingshoogte van maar liefst 5,3 meter. De tweelaagse penthouses hebben nog een tweede verdiepingshoogte van 2,9 meter. Wil je meer vierkante meters? Aan de penthouses kunnen volledige insteekvloeren toegevoegd worden.

ZELFBOUW
Je kan ervan dromen, je kan het ook gewoon doen: een kavel kopen en een huis bouwen dat tegemoet komt aan jouw wensen. En dat midden in de stad. Lloyd Yard maakt dat mogelijk. Zelfbouwers met een visie kunnen aan de slag met specialisten op het gebied van ontwerpen, duurzaamheid en materialen om een 100% eigen droomhuis te realiseren. Tien kavels van circa 100 m² bieden ruimte voor huizen met woonoppervlaktes tot boven 200 m² om in te wonen en, als je dat wilt, te werken aan de Maas.

LOCATIE
Aan de Rotterdamse Lloydpier is de havenhistorie voelbaar. Het is de plek waar eens schepen vertrokken naar het Verre Oosten en waar loodsen en pakhuizen het stoere straatbeeld bepaalden. Het uitzicht over de Maas is gigantisch, de sfeer is groots. En dat op fietsafstand van het Scheepvaartkwartier, historisch Delfshaven en het centrum; Rotterdamser kan het bijna niet worden.

Bent u geïnteresseerd in dit project en wenst u op de hoogte te worden gehouden? Schrijf u dan in op de website of neem contact op met verkopend makelaar Ooms Makelaars.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop februari 2021
Start bouw november 2021
Verwachte oplevering december 2023

Woningtypen

Van de 91 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Lloyd Yard

Van € 740.000 tot € 755.000 v.o.n.