SAWA

Rotterdam Bouw gestart
Van € 475.000 tot € 1.350.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 39 (3 beschikbaar)
  • Wonen 75 tot 165 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4
Blikvanger Nog enkele woningen te koop. Bouw gaat starten!

Project SAWA

ER ZIJN NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR EN DE BOUW GAAT BINNENKORT STARTEN!
- Kijk voor de beschikbare woningen op de projectwebsite: woneninsawa.nl of bel 010 4526555.

Op de Lloydpier aan de Nieuwe Maas (eigen grond), een iconisch houten woongebouw van 50 meter hoog neerzetten. In Rotterdam doen we het gewoon. Maak kennis met SAWA.

SAWA is het eerste houten woongebouw van ruim 50 meter hoog in Rotterdam. Én het gezondste! Bouwen met hout is beter voor het milieu en zorgt voor een fijne woonsfeer. Net als de weelderige beplanting op de terrassen, het dek en rond het gebouw. Goed voor jou én de biodiversiteit in de stad. In SAWA komen 39 koopwoningen, 50 middenhuurwoningen, 20 vrijesectorhuurwoningen, een horecagelegenheid en een maatschappelijke voorziening. De woningen zijn modern, ruim en hebben allemaal een heerlijke buitenruimte. Vanaf SAWA heb je een geweldig uitzicht: op de reuring van de stad en de dynamiek van de Nieuwe Maas.

Jouw nieuwe thuis?
Op zo’n bijzondere plek een iconisch gebouw realiseren. Wij kunnen niet wachten tot SAWA er staat. SAWA komt op de Lloydpier in Rotterdam. Vanuit de woningen heb je uitzicht op de levendigheid van de stad en de bedrijvigheid op het water. Vanaf de terrassen geniet je van de middag- en avondzon.

In het Lloydkwartier woon je in rustige buurt en heb je het gemak van de stad altijd om de hoek. Vaak letterlijk, met scholen, bso’s, supermarkten, winkels, cafés en restaurants op loopafstand. Met de fiets, metro of watertaxi zit je zo in het centrum.

DEKWONINGEN
Je voordeur openslaan en meteen op het met licht overgoten dek tussen de basilicum, tijm en pompoenen staan, terwijl je uitkijkt over de Nieuwe Maas. Dat woongenot krijg je erbij als bewoner van de dekwoning. Het gemeenschappelijke dek met de moestuinbakken, het groene hart van SAWA, is dan namelijk jouw voortuin. Hier stap je even uit de drukte van alledag, ontmoet je de buren en zet je je groene vingers aan het werk. Extra ruimte en gezelligheid gegarandeerd dus. Er zijn slechts vijf van deze bijzondere woningen beschikbaar. Ben jij straks een van de geluksvogels?
-woonoppervlakte van 81 tot 106 m2
-5 woningen, allemaal anders
-minimaal 2 slaapkamers
-houten elementen duidelijk zichtbaar
-grote raampartijen voor maximale lichtinval
-direct aan het dek
-privé-buitenruimte

BALKONWONINGEN
In de balkonwoning van SAWA kun je je Netflix-abonnement wel opzeggen. Het fantastische uitzicht op het water en de straten van Rotterdam dat je hier hebt, verveelt nóóit. Hoe hoger je komt, hoe verder je kunt kijken. Dit type woning komt het meest voor in het gebouw. Maar eigenlijk kun je niet spreken van één woningtype; er zijn namelijk verschillende plattegronden. Wat de balkonwoningen gemeen hebben: ze hebben allemaal veel lichtinval. En – de naam zegt het al – een heerlijk balkon op het zuiden, het westen of het noorden. Terwijl je hier kijkt naar wat er allemaal onder je gebeurt, glijdt zo de drukte van de dag van je af. De entrees van de woningen liggen aan een mooie galerij. Zo heb je nóg een fijne plek om buiten te zijn.
-woonoppervlakte van 51 tot 90 m2
-18 woningen, in verschillende types
-1 tot 3 slaapkamers, bij sommige woningen is een extra kamer mogelijk
-houten elementen duidelijk zichtbaar
-grote raampartijen voor maximale lichtinval
-balkons van 9 tot 31 m2
-op de verdiepingen 2 t/m 4 en 10 t/m 13

TERRASWONINGEN
Een zee aan ruimte en niet alleen binnen. Dat kenmerkt de terraswoningen in SAWA. Alle terraswoningen hebben een balkon én een groot terras met vaste plantenbakken met planten die bijen, vlinders en vogels aantrekken. Sommige terraswoningen hebben zelfs meer buitenruimte dan de woning groot is. Op het terras heb je dus plek genoeg om een woonkamer buiten te creëren. Hier ervaar je de seizoenen, lees je in alle rust een boek in je hangmat, of beleef je een leuke avond met vrienden. Reken maar dat ze niet meer weg te slaan zijn. De terraswoningen zijn zo georiënteerd dat je vanaf drie kanten uitzicht hebt. Hoe hoger je komt, hoe beter het uitzicht op de stad, de Schiehaven en de Nieuwe Maas.
-woonoppervlakte van 97 tot 166 m2
-12 woningen, op de 2e t/m de 13e verdieping
-2 tot 4 slaapkamers
-houten elementen duidelijk zichtbaar
-grote raampartijen voor maximale lichtinval
-balkon en terras met vaste plantenbakken
-buitenruimten van 63 tot 146 (!) m2

PENTHOUSES
De penthouses in SAWA bieden uiteraard méér dan genoeg ruimte om fijn te wonen. Drie penthouses hebben een oppervlakte van 120 m2 en het grootse penthouse meet maar liefst 165 m2. Daarnaast heb je in de penthouses een heerlijk ruim terras en/of twee balkons aan twee zijden van je woning. Vanaf hier heb je een fenomenaal en vrij uitzicht op de dynamiek van de stad en het water. Maar misschien nog wel belangrijker: in SAWA heb jij het gezondste penthouse van Rotterdam. Sowieso dankzij het vele hout dat bij de bouw gebruikt wordt, maar ook door de vele plantenbakken op de terrassen en balkons die samen een groene oase vormen. Want alleen al het kijken naar natuur zorgt – en dat is wetenschappelijk bewezen – voor meer geluk en minder stress.
-woonoppervlakte van 120 of 165 m2
-2 tot 3 slaapkamers
-houten elementen duidelijk zichtbaar
-grote raampartijen voor maximale lichtinval
-terras van 34 tot 104 (!) m2
-balkon en terras met vaste plantenbakken
-vrij uitzicht

NIET OMDAT HET KAN, MAAR OMDAT HET MOET
Hartje Rotterdam tussen hout, groen, water, lucht woon je hier bewust.
Deze tijd vraagt om een nieuwe manier van denken over wonen. Over bouwen. En over samen leven. Jouw woning moet bij jou passen, bij hoe jij in het leven staat. Gezond, duurzaam en met oog voor de wereld om je heen.
SAWA is een icoon en staat voor een nieuwe generatie gebouwen. Een gebouw van hout zodat CO2 in het gebouw wordt opgeslagen.

------------------------------

DE LEUKSTE HUIZEN VIND JE BIJ KETTNER MAKELAARDIJ !

VOOR MEER INFORMATIE GA JE NAAR DE PROJECTWEBSITE: woneninsawa.nl

Foto's

Omgeving

Het Lloydkwartier ligt in Delfshaven, aan de noordkant van de Nieuwe Maas. In het Lloydkwartier komt alles wat Rotterdam te bieden heeft bij elkaar.

Het historische Lloydkwartier
Waar ooit schepen naar verre oorden vertrokken, wordt nu gewoond en gewerkt. In deze historische buurt in Delfshaven waar al vanaf de 17e eeuw werd gehandeld, is de havenhistorie van weleer nog voelbaar. Ruim een eeuw geleden zijn velen vanaf de Lloydpier per boot naar Nederlands-Indië vertrokken. Of ze kwamen hier aan. Door het vertrek van veel bedrijven naar de nieuwe havens in Rotterdam-Zuid werd het na 1960 steeds stiller. Maar sinds 2000 transformeert het Lloydkwartier zich tot een aantrekkelijk woon-en werkgebied met volop ruimte voor creativiteit.

Alles in de buurt
Het Lloydkwartier ligt in Delfshaven, aan de noordkant van de Nieuwe Maas. In het Lloydkwartier komt alles wat Rotterdam te bieden heeft bij elkaar. Historisch en hip. Cultureel en Sportief. Uitgaan, werken en wonen. Talrijke voorzieningen liggen in de buurt met de Euromast en Het Park om de hoek. In een kwartiertje fiets je naar de Markthal, Centraal Station of Theater Rotterdam. Het dichtstbijzijnde metrostation is Coolhaven. Met de auto ben je via Maastunnel zo aan de zuidkant van de stad.
En in het Lloydkwartier is het water altijd dichtbij, met ieder moment een ander beeld. De langsvarende schepen, het klotsende water en de krijsende meeuwen zorgen voor die typische levendige havensfeer.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop januari 2022
Start bouw juli 2022
Verwachte oplevering december 2024

Woningtypen

Van de 39 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Kettner Makelaardij NVM

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 010-4526555
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

SAWA

Van € 475.000 tot € 1.350.000 v.o.n.