Kaaifaart 9078 VX Oudebildtzijl

Van € 299.995 tot € 449.950 v.o.n.

Project Kaaifaart

KOPEN = BOUWEN

In een rustige woonwijk in het Friese dorp Oudebildtzijl worden aan de Ds. Marinus Mooijstraat en de A.C. Bakkerstraat vier halfvrijstaande woningen gerealiseerd.

Het dorp Oudebildtzijl
Oudebildtzijl is een kleinschalig dorp met een beschermd dorpsgezicht waar het karakter vanaf druipt.
In Oude Syl vind je onder andere een basisschool, verschillende sport- en muziekverenigingen, een cultuurhistorisch museum met theetuin en eetcafé Het Graauwe paard. Voor alle overige voorzieningen rijd je in tien minuten naar het grote dorp Stiens en in 20 minuten ben je in Leeuwarden.

De omgeving
Rondom Oudebildtzijl vind je verscheidene dorpen die tezamen met het dijken- en polderlandschap zorgen voor een omgeving die het ontdekken waard is. Oude Syl ligt op het Jabikspaad dat op korte afstand langs het wad loopt. Je kan hier vlakbij huis genieten van de weidse, Friese natuur, het wad en de rijke Bildtse cultuur. Wil je graag wonen te midden van het weidse Friese landschap met de basisvoorzieningen in je eigen dorp, maar ook alle gemakken van de stad dichtbij? Kies dan voor wonen in Oudebildtzijl.

De woningen
De architectuur van deze woningen past bij de karakteristiek van het Bildtse landschap; Ogenschijnlijk sober en doelmatig maar nader beschouwd rijk en vol van betekenis. Met hun eenvoudige maar stoere hoofdvorm en de combinatie van steen, hout en pannen passen de woningen in hun omgeving, maar hebben ze ook een heel eigen uitstraling. De hedendaagse vormgeving, materialen, details en kleurstelling zorgen ervoor dat de woningen voor nu, maar ook voor in de toekomst aantrekkelijk blijven. Met diverse opties kan iedere koper zijn eigen woning uniek maken.

Met een ruime keuze aan opties is deze woning af te stemmen op jouw persoonlijke wensen. De woning voldoet aan de nieuwste kwaliteitseisen conform BENG. De toepassing van een warmtepomp, mechanische ventilatie, zonnepanelen en vloerverwarming én -topkoeling op zowel de begane grond als op de verdieping geeft de woning extra wooncomfort! En dit levert bovendien een enorme besparing op je energielasten.

Goed te weten: veelal kun je de (lage) rentecondities van een eventuele bestaande hypotheek meenemen naar een nieuwe woning. Dit scheelt je al snel € 400,- tot € 500,- netto per maand ten opzichte van de huidige dagrente (uiteraard afhankelijk van je persoonlijke situatie).

Woningtypen

Van de 4 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar