Braassemzicht - IN VERKOOP -

Oude Wetering Verkoop gestart
Van € 499.500 tot € 764.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 42 (12 beschikbaar)
  • Wonen 144 tot 167 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 123 tot 260 m²

Project Braassemzicht - IN VERKOOP -

BRAASSEMZICHT - IN VERKOOP

Hofwoningen vanaf € 499.500 v.o.n. met unieke financieringsregeling, zie hieronder.
Twee-onder-één kapwoningen vanaf € 759.500 v.o.n.
Watervilla's vanaf € 884.500,-- v.o.n.

IN VERKOOP -
Twee-onder-een kapwoningen Valk, Hofwoningen Spanker en Watervilla's informeer bij de makelaar naar de status

Groen en waterrijk wonen
Braassemzicht biedt in totaal ruimte aan 49 koopwoningen in verschillende typen en uitvoeringen. Het woningaanbod bestaat uit twee-onder-één kapwoningen, hofwoningen, parkappartementen en halfvrijstaande villa’s aan het water. Een mooi gevarieerd huizenaanbod, waarbij de verschillende woonsferen heel natuurlijk samenkomen en een sfeervol geheel vormen.

Thuiskomen betekent gelijk ontspannen
Als u straks in Braassemzicht woont, dan voelt u zich direct thuis. Dit is dé plek waar u ontspannen woont, omringd door natuur en water, met alle voorzieningen dichtbij.

De halfvrijstaande villa's grenzen zelfs direct aan het water. Zo kunt u dus op elk moment genieten van het water. Hoe fijn is het om straks vanuit uw achtertuin in uw sloepje stappen voor een heerlijk vaartochtje? Wie wil dat nou niet?

Braassemzicht is gelegen aan de rand van het groene hart op de grens met Roelofarendsveen. Het is heerlijk vertoeven aan en op het Braassemermeer, dat op een steenworp afstand ligt van Braassemzicht. In Oude Wetering en Roelofarendsveen vindt u alle voorzieningen die u nodig heeft.

NU MET FINANCIERINGSREGELING € 499.500,-- v.o.n.!
Spanker - hofwoningen
Bent u geïnteresseerd in bouwnummer 15, 17, 18 of 20 van het type Spanker?
Dan is deze unieke regeling van toepassing! Type Spanker (de bouwnummers 15, 17, 18, 20) wordt nu aangeboden voor € 499.500,- met een financieringsregeling.
Wat houdt deze regeling in?
U koopt de woning met een korting op de marktwaarde. Deze waarde is vastgesteld door een erkend makelaar/taxateur. De aankoopprijs ligt een stuk lager dan de Taxatiewaarde. Voor u als koper heeft dit drie grote voordelen:

1. Een lagere hypotheek die leidt tot fors lagere maandlasten.

2. Deze lagere financieringsbehoefte vergroot uw mogelijkheden om de hypotheek voor de aankoop van de woning rond te krijgen.

3. Het geeft u extra financiële armslag om uw (eventuele) eigen woning voor een goede/scherpe prijs te koop te zetten, waardoor deze in de regel veel eerder verkocht zal worden en u de periode van dubbele maandlasten en het overbruggingskrediet dus kunt minimaliseren.

Uiteraard zijn aan deze regeling wel voorwaarden verbonden. Informeer hiernaar bij de makelaar.

Foto's

Omgeving

OMGEVING
Oude Wetering
Oude Wetering is een dorp gelegen aan de rand van Zuid-Holland met ongeveer 4000 inwoners. Het maakt deel uit van de gemeente Kaag en Braassem. Door middel van een brug verbindt Oude Wetering zich met de gemeente Haarlemmermeer. In het dorp zijn prachtige bloemenkassen, rustige woonwijken en mooie plekjes aan het water te vinden. Tussen het plassengebied van het Groene Hart en met de gemoedelijke dorpssfeer is het hier fijn wonen.

Bereikbaarheid
Het dorp ligt naast de A4, waarmee u binnen 20 minuten rijden op Luchthaven Schiphol bent. Ook kunt u via de A44 snel uitwijken naar de kust, zo zit u binnen een half uur aan het strand in Noordwijk aan Zee. Via de provinciale wegen bent u binnen 10 minuten in Leimuiden of het aangrenzende Roelofarendsveen. Bovendien rijden er verschillende buslijnen door Oude Wetering.

Waterdorp
Oude Wetering ligt aan het Braassemermeer, waar veel watersporten worden beoefend. Wilt u leren zeilen? Dan kunt u hier makkelijk op les. Sloepen en jachten varen af en aan in de jachthaven. Het is ook mogelijk om een boot te huren en een heerlijk tochtje te maken op het meer. Vanuit hier kunt u varen naar aangrenzende dorpen zoals Rijnsaterwoude of Roelofarendsveen. Vanaf het vaste land bestaat ook de mogelijkheid om met de pont over te varen naar Leimuiden.

Activiteiten
Rondom het dorp bevinden zich nog meer sportgelegenheden. In het aangrenzende Roelofarendsveen zit een tennisvereniging, een zwembad en zijn er meerdere sportscholen. Ook kunt u in de omgeving een wandel- of fietstocht maken langs de grasweilanden. In de winter kunt u zelfs in Oude Wetering een heerlijk stukje schaatsen bij de IJsclub!

In het dorp bevinden zich verschillende cafés en restaurants. U kunt lekker uiteten met uitzicht op het water of in de jachthaven. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij het winkelcentrum De Meerkreuk. Hier vindt u een mix van winkels, met tevens een bakker en slagerij. Rondom het dorp kunt u in verschillende straten nog meer leuke winkeltjes tegenkomen.

Kortom, een gezellige en waterrijke plek om te wonen!

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2022

Woningtypen

Van de 42 huizen in dit project zijn er nog 12 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Braassemzicht - IN VERKOOP -

Van € 499.500 tot € 764.500 v.o.n.