Wonen aan de Dijk

Oud-Beijerland Verkoop gestart
Van € 382.000 tot € 468.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 12 (geen beschikbaar)
  • Wonen 103 tot 133 m²
  • Aantal kamers 1 tot 5
  • Perceel 99 tot 110 m²

Project Wonen aan de Dijk

Start verkoop inschrijving vanaf 14 april 12.00 uur tot 25 april 12.00 uur via de projectwebsite:

Ben je op zoek naar een duurzame en vertrouwde woning met karakteristieke uitstraling? Met ‘Wonen aan de dijk’ bieden wij aan de Oostdijk, nabij het centrum van Oud-Beijerland, twee hoek- en tien rijwoningen aan waar vertrouwd, duurzaam en praktisch wonen de kenmerkende eigenschappen zijn!

De woningen zijn ruim opgezet en worden zeer compleet opgeleverd. Bovendien kun je de woning naar jouw eigen smaak inrichten, hiervoor zijn al verschillende mogelijkheden bedacht. Aan de westzijde parkeer je de auto op het eigen parkeerterrein. Op wandelafstand vind je het winkelcentrum van Oud-Beijerland, de supermarkt, de basisschool en diverse recreatiemogelijkheden: kortom, een zeer aantrekkelijk project op een heerlijke locatie!

Wonen in Oud-Beijerland
Door de fijne ligging, dicht bij allerlei voorzieningen, is ‘Wonen aan de dijk’ een feest voor gezinnen. De winkels om de hoek, sportclubs op fietsafstand en veel recreatie in de buurt. Je bent in no time in de natuur of zit je met twee of drie gezinnen op een terrasje aan de pittoreske haven!

Oud-Beijerland ligt aan de provinciale weg N217: het dorp wordt in het oosten verbonden met de A29 bij de Heinenoordtunnel en in het noorden van Oud-Beijerland stap je zo op de veerpont naar Spijkenisse of Rhoon. Er zijn busverbindingen met Rotterdam Zuidplein, Kralingse Zoom en de meeste plaatsen in de Hoeksche Waard.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2022

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Wonen aan de Dijk

Van € 382.000 tot € 468.000 v.o.n.