Torensteepolder - De Dreef

Numansdorp Verkoop gestart
€ 847.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 66 (1 beschikbaar)
 • Wonen 201 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 515 tot 534 m²

Project Torensteepolder - De Dreef

De inschrijving loopt van 26 januari tot 9 februari. U kunt zich inschrijven via

De Dreef bestaat uit 14 beneden-boven woningen, 19 rij- en hoekwoningen, 30 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen.

De Torensteepolder
Een dagje winkelen in Designer Outlet Roosendaal, naar uw werk in Rotterdam, hapje eten in het eeuwenoude centrum van Dordrecht of naar het bourgondische Breda? Dan is het goed om te weten dat u vanuit deze steden in een half uurtje weer thuis bent. Citytripje naar Antwerpen? Binnen een uur zit u op een van de terrasjes aan de Grote Markt.

Wonen in een prachtig natuurgebied
Uitbreidingsplan De Torensteepolder ligt aan de zuidkant van Numansdorp en loopt langs de Dorpshaven door tot aan Fort Buitensluis aan het Hollands Diep. Er wordt in fases gebouwd. Vrije bouwkavels vindt u in De Boogaard, en De Majoor. Voor de beschikbaarheid kunt u op de onderstaande link klikken. De Meent II is het deelgebied waar momenteel 103 woningen worden gebouwd.

De natuur rondom Numansdorp is fascinerend.
Het Hollands Diep en het uitgestrekte polderlandschap bieden verschillende recreatiemogelijkheden. Een echt walhalla voor natuurliefhebbers is natuurgebied De Oosterse Bekade Gorzen, met verruigde rietlanden, kreken, geulen en grasgorzen. Het buitendijkse natuurlandschap kent getijdenverschillen en dat is voor een zoetwatergebied een zeldzaam fenomeen. Bijzondere steltlopers als de kleine strandloper en de kanoet laten zich hier zien. Vanaf de dijk heeft u het mooiste uitzicht over zowel het landschap als het Hollands Diep, met de skyline van Willemstad op de achtergrond.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop januari 2022

Woningtypen

Van de 66 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Vrijstaande woningen

  Vrijstaande woning € 847.000 v.o.n.
  • wonen 201 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Vrijstaande woningen (Bouwnr. 1) 201 m² wonen 5 kamers € 847.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Torensteepolder - De Dreef

€ 847.000 v.o.n.