Zuiderveld West

Nijmegen Verkoop gestart
Van € 419.000 tot € 689.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 45 (33 beschikbaar)
  • Wonen 113 tot 170 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 134 tot 273 m²

Project Zuiderveld West

Heerlijk wonen in Zuiderveld West

Op een rustige maar zeer goed bereikbare locatie in Nijmegen-Noord is nieuwbouwwijk Zuiderveld West in ontwikkeling. Hier ontwikkelt Van Wanrooij in totaal 45 woningen: 14 tweekappers en 31 tussen- en hoekwoningen.

Trek een cirkel om deze nieuwe woonwijk aan de noordzijde van de Waalsprong en je kunt je geen betere locatie wensen: natuur, rust en ruimte te over, leuke dorpen én het stadshart van Nijmegen op een kwartiertje fietsen. De ontworpen woningen en de wijk zijn navenant: gevarieerd en duurzaam.

Met zoveel water (Waal) en groen (Betuwe en meer) in de nabijheid is het niet verwonderlijk deze elementen ook in Zuiderveld-West aan te treffen. Singels, plantsoenen en groene hofjes vormen een robuuste groenstructuur waarvan je de sfeer tot in je woning voelt. Kinderen kunnen er veilig spelen. Direct vanuit huis kun je eindeloos fietsen en wandelen. De Waal, makkelijk bereikbaar, biedt
volop waterrecreatie. De slingerende Griftdijk met monumentale boerderijen, het bosrijke Park Waaijenstein en de Oosterhoutse Plas vormen natuurlijke ingrediënten die jouw nieuwe woonplek typeren.
De realisatie van duurzaamheid begon daarmee op de tekentafel, waarna binnen die zorgvuldig ontworpen parkachtige omgeving 45 woningen zijn geplaatst: stoere tweekappers en stevige rij- en hoekwoningen in een grote variatie.

De keuze uit vele al uitgewerkte opties en uitbreidingsmogelijkheden dragen er verder aan bij dat persoonlijke woonwensen en individualiteit tot hun recht kunnen komen. Goede isolatie, vloerverwarming en energiezuinig verwarmen verhogen het wooncomfort nog verder. Donkere en lichtere bakstenen gevels met fraai siermetselwerk worden afwisselend toegepast. Door de gevels hier
en daar ten opzichte van elkaar te laten verspringen en accenten te leggen met ramen, kapvormen en dakdoorbrekingen, wordt een warme, dorpse sfeer gecreëerd. Hier geniet je ongetwijfeld van jarenlang zorgeloos woongenot.

Heb je belangstelling voor een woning in dit project?
Volg dan het project en blijf via de nieuwsbrief op de hoogte van alle nieuws en ontwikkelingen!
Schrijf je in via de projectwebsite: vanwanrooij.nl/nijmegen/zuiderveld-west/45-woningen

Foto's

Omgeving

Als oudste stad van Nederland weet Nijmegen als geen andere hoe mee te gaan met de tijd. Het nieuwe stadsdeel de Waalsprong bewijst dat.
Het biedt modern, duurzaam en natuurrijk wonen met goede voorzieningen in de wijk én heel Nijmegen onder handbereik!

We gaan ervan uit dat Nijmegen geen introductie nodig heeft. Als universiteitsstad met haar ligging aan de Waal kun je er alles vinden, ongeacht leeftijd of interesse. Cultuur, historie, natuur, recreatie, onderwijs, winkelen, sport én werkgelegenheid: het is er in overvloed in alle denkbare ‘vormen’. Vanuit de Waalsprong, met het nieuwe ZuiderveldWest aan de noordzijde, bereik je het stadscentrum en alle genoemde voorzieningen in maximaal een kwartiertje. Maar ook binnen en direct rond de Waalsprong tref je volop voorzieningen aan. Vlakbij huis kun je winkelen, met e een grote supermarkt en het buurtwinkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. Er zijn een basisschool, bibliotheek, kinderopvang en theater De Klif. Een medische dépendance is gevestigd op Landgoed Oosterhout. En sporters vinden een keur aan mogelijkheden op Sportpark Nieuw Balveren, het Skatepark of sportcentrum Maranter.

Het openbaar vervoer is perfect geregeld, met de fietsbrug sta je zo op station Nijmegen en in het centrum. Pak je de auto dan ligt met de N325, A15, A73 en A50 heel Nederland aan je voeten.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop november 2022

Woningtypen

Van de 45 huizen in dit project zijn er nog 33 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Timmer Makelaars | NVM

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0317-319114

Hans Janssen Garantiemakelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 024-3244244
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing