Villa Oranje

Mill In voorbereiding
Van € 449.900 tot € 719.900 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 13 (13 beschikbaar)
  • Wonen 80 tot 131 m²
  • Aantal kamers 3

Project Villa Oranje

RESERVEREN MOGELIJK TOT 9 FEBRUARI 2023 9.00 UUR
Alle appartementen en penthouses zijn nog beschikbaar

Gelijkvloers wonen in een sfeervol pand met de gezelligheid en voorzieningen van het centrum direct naast de deur: dát vindt u in Villa Oranje in Mill. Symphony Estates ontwikkelt een appartementenvilla met 10 appartementen en 3 penthouses in diverse formaten, variërend van ca. 80 m2 – 130 m2 woonoppervlakte.

De rijke architectuur refereert door details als hoge ramen, trappartijen, dakranden met overstek en de vele dakkapellen aan de grandeur van een chique stadsvilla van weleer. Wat de appartementen/ penthouses allen gemeen hebben is de sfeer, het comfort en de luxe afwerking van nu. Een fijne living, complete keuken met luxe apparatuur, veel daglicht door de glaspartijen tot aan de vloer en naast een royale masterbedroom een extra study of 2e slaapkamer.

Ook is de complete badkamer al bij de verkoopsom inbegrepen. De staal-look deuren met roedes en de hoge plafonds geven uw nieuwe appartement een heerlijk luxe en ruimtelijke uitstraling. En natuurlijk zijn de appartementen/ penthouses bijna energieneutraal en duurzaam, met o.a. vloerverwarming (en –koeling), een warmtepomp en triple glas.

ROYALE TERRASSEN EN BALKONS

De appartementen beschikken over een ruim privé (dak-)terras of balkon, veelal op het zuiden of westen gericht. Gezamenlijk kunt u ook nog eens genieten van een groen ingerichte, besloten achtertuin op het zuiden. Deze tuin biedt u naast een fraai uitzicht natuurlijk ook de mogelijkheid voor een gezellige borrel met uw buren. Ook komt hier de gezamenlijke fietsenberging met aansluitingen voor uw elektrische fiets(en). De parkeerplaatsen en privé bergingen treft u in de ondergelegen stallingsgarage, die met de lift rechtstreeks bereikbaar is.

Mede door de aandacht voor optimale zichtlijnen, veel daglicht en ruime balkons en terrassen wordt het hier fantastisch wonen.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Nu
Verwachte start verkoop juni 2023
Verwachte start bouw september 2023
Verwachte oplevering maart 2025

Woningtypen

Van de 13 huizen in dit project zijn er nog 13 beschikbaar

Verkoopmakelaar

HUYSSHOP

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 040 2870037
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Villa Oranje

Van € 449.900 tot € 719.900 v.o.n.