Lindeakker Wilgendaal Herpen

Herpen Bouw gestart
Van € 399.000 tot € 482.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 9 (geen beschikbaar)
 • Wonen 118 tot 158 m²
 • Aantal kamers 3 tot 5
 • Perceel 376 tot 438 m²

Project Lindeakker Wilgendaal Herpen

De bouw is in volle gang!

Hoe vaak in je leven koop je eigenlijk een nieuwbouwwoning? Als je die stap eenmaal neemt, dan moet het huis vanzelfsprekend aan al jouw wooneisen voldoen. Of je nu voor de eerste keer gaat samenwonen, gaat verhuizen vanwege een andere baan of je gezinssamenstelling veranderd: jouw huis moet een thuis zijn. In Wilgendaal kies je voor een aantrekkelijke leefomgeving met landelijke sfeer, nabij het gemoedelijke dorp Herpen, met snelle toegang tot de A50 en prachtige natuurgebieden om de hoek.

De woningen van fase 1 en 2 in Wilgendaal zijn inmiddels verkocht en opgeleverd. Het vervolg heet Lindeakker: een kleinschalig project met 9 woningen onderverdeeld in verschillende typen. Het zijn gevarieerde woningen met diepe tuinen, waardoor je een sterk gevoel van openheid zult ervaren. Naast de fraaie ligging biedt Lindeakker ook diversiteit van architectuur.

Wilgendaal en Lindeakker zijn aangekleed met mooie details en accenten: rondlopende straten van gebakken klinkers en grote aangeplante bomen afgewisseld met diverse speelplekken voor kinderen. Tussen de woningen en de geluidswal langs de A50 is er een ruime groenvoorziening. Wil je wakker worden in een comfortabel huis met fluitende vogels buiten, op de fiets je boodschappen doen, genieten van de zon in eigen tuin of een frisse neus halen met een wandeling in het park? Kies dan voor Wilgendaal, een plek die aan al je woonwensen voldoet!

De nieuwbouwwoningen van Lindeakker worden gebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen. De dakbedekking bestaat uit zogenaamde ‘gesmoorde’ dakpannen, een uit klei gebakken tegel die door rooktoevoeging tijdens het bakproces grijs is gekleurd. De kozijnen en ramen in de buitengevels zijn van hout, wat een luxe uitstraling geeft. De lengte van de woning wordt geaccentueerd door de hoge ramen aan de voor- en achterzijde die veel licht doorlaten. Op de bovenste verdieping zorgen de dakramen voor extra lichtinval.

In Lindeakker ben je verzekerd van een comfortabele woning die aan alle nieuwbouweisen voldoet en toekomstbestendig is.

Herpen is een gezellig Brabants dorp, gelegen tussen Oss en Nijmegen, in een landelijke omgeving. De dorpskern ligt op slechts 5 minuten fietsen van Lindeakker en de snelweg A50 is makkelijk bereikbaar. Ideaal voor forensen!

De naam Herpen wordt al in het jaar 814 genoemd en is afgeleid van het Germaanse ‘harpa’, wat ‘scherpe kromming’ betekent. Dit verwijst naar de meanderende Maas welke bij Herpen een scherpe bocht gemaakt zou hebben. De Hamelspoel en de Hertogswetering zijn een overblijfsel van de oude meander. In het zuiden werd Herpen tegen het rivierwater beschermd door de Erfdijk. Deze moest worden onderhouden door iedereen die een erf langs de dijk had, vandaar de naam. Tegenwoordig is de Erfdijk cultuurhistorisch erfgoed.

De landelijke ligging van Herpen maakt wonen in Lindeakker zo bijzonder. Je kunt er heerlijk wandelen in de Herpse Bossen met onder meer zandverstuivingen en rijke variatie aan flora en fauna. De natuurgebieden Herperduin en Keent zijn een aantal jaren geleden met elkaar verbonden waardoor het wandelroutenetwerk is uitgebreid. Staatsbosbeheer houdt zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe natuur op grond die voorheen voor landbouw werd gebruikt. Er zijn poelen gegraven, struiken aangeplant en er is bloemrijk grasland ontwikkeld. Dus trek je wandelschoenen aan en neem je verrekijker mee: je komt te wonen in een prachtige, groene omgeving!

Te midden van al dit groen ligt het vriendelijke dorp Herpen. Hier nemen de bewoners nog echt even de tijd voor elkaar en maken ze graag een praatje. Dorpshuis ’t Slotje, de kiosk en de gerestaureerde dorpspomp vormen de kern van Herpen en zijn de centrale ontmoetingsplek voor bewoners en verenigingen. Zo biedt het dorpshuis onderdak aan een jeugdtheater, muziekvereniging en smartlappenkoor. Op sportief vlak kun je terecht bij de tennisclub, tafeltennisvereniging, toerwielerclub of in Sportpark De Wilgendaal met voetbalclub Herpinia, de plaatselijke trots.

Ook wie hier niet vandaan komt, zal zich meteen in het charmante Herpen thuis voelen!

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop maart 2019
Start bouw december 2019

Woningtypen

Van de 9 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Krimlinde

  Geschakelde woning Van € 399.000 tot € 482.500 v.o.n.
  • wonen 118 tot 158 m² wonen
  • aantal kamers 3 tot 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 50) Verkocht onder voorbehoud 158 m² wonen 5 kamers € 482.500 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 51) Verkocht onder voorbehoud 118 m² wonen 3 kamers € 399.000 v.o.n.

Verkoopmakelaars

Cheizoo Makelaardij

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0412-405179

Makelaardij Th. Van Casteren Schaijk B.V.

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0486-416082
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing