Thuis in de Veste fase 2

Helmond Verkoop gestart
Van € 382.500 tot € 520.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 35 (18 beschikbaar)
  • Wonen 114 tot 185 m²
  • Aantal kamers 4 tot 6
  • Perceel 92 tot 162 m²

Open Huis

  1. Woensdag 14 juni van 18:00 tot 20:00

Project Thuis in de Veste fase 2

INFORMATIEBIJEENKOMST WOENSDAG 14 JUNI 2023
Woensdagavond 14 juni is er een bijeenkomst voor alle informatie over het nieuwbouwproject Thuis in De Veste en de beschikbare woningen. Tijdens de informatiebijeenkomst zijn vertegenwoordigers van Van Wanrooij en de nieuwbouwmakelaars aanwezig. De brochure, koffie en thee met iets lekkers staan voor je klaar!

Wanneer: woensdag 14 juni 2023
Hoe laat: 18:00 tot 20:00 uur (vrije inloop)
Waar: Wijkhuis 't BrandPunt (Biezenlaan 29 te Helmond)

OMGEVINGSVERGUNNING IS VERLEEND
De omgevingsvergunning voor de bouw van 45 woningen in fase 2 van nieuwbouwproject Thuis in de Veste in Helmond is verleend! De verwachting is dat de omgevingsvergunning begin juli onherroepelijk zal zijn. We kunnen dus naar alle waarschijnlijkheid in oktober al starten met de bouw van de woningen. Dat betekent dat de woningen in het laatste kwartaal van 2024 opgeleverd worden!

THUIS IN DE VESTE FASE 2, HELMOND (BRANDEVOORT)
Bekijk via de projectwebsite (vanwanrooij.nl/helmond/thuis-in-de-veste) het woningaanbod, de verkoopdocumentatie en de verkoopprijzen. Heb je interesse in deze nieuwe fase van nieuwbouwproject Thuis in de Veste? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Onze nieuwbouwmakelaars helpen je uiteraard graag. Neem gerust contact met ons op.

Fase 2 biedt vergelijkbaar woningaanbod als je van Thuis in de Veste gewend bent. Zo zijn er hoekwoningen, rijwoningen, poortwoningen en woningen met maar liefst 4 bouwlagen. Voor ieder is er dus wel wat wils! De Veste kent een stedelijke opzet en dat zie je terug in de statige en rijk gedetailleerde architectuur. Tussen de 2 clusters wordt een uniek hofje gerealiseerd. Zie jij jezelf hier al wonen?

Alle woningen worden voorzien van een (uiterst stille) warmtepomp met bodemlus, vloerverwarming, triple-beglazing, verdiepingshoge binnendeuren en -kozijnen, luxe tegelwerk en sanitair van Villeroy&Boch. Alle woningen worden hoogwaardig afgewerkt! Kies je voor een woning in Thuis in de Veste fase 2? Dan kies je voor lagere maandelijkse energielasten.

Wat maakt dit project zo bijzonder? We zetten het voor je op een rijtje!
+ Statige en rijk gedetailleerde architectuur
+ Zeer energiezuinige woningen
+ Dicht bij centrum Helmond, het station en uitvalsweg naar Eindhoven
+ Klimaat adaptieve maatregelen toegepast

Heb je interesse of wil je graag een keer vrijblijvend langs komen op ons kantoor voor een afspraak? Neem dan gerust contact met ons op. Onze nieuwbouwmakelaars helpen je graag.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2022

Woningtypen

Van de 35 huizen in dit project zijn er nog 18 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Thuis in de Veste fase 2

Van € 382.500 tot € 520.000 v.o.n.