Woodstone

Heerhugowaard Verkoop gestart
Van € 239.840 tot € 819.840 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 34 (28 beschikbaar)
  • Wonen 40 tot 134 m²
  • Aantal kamers 1 tot 3

Project Woodstone

VERKOOP GESTART

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR HET BEZICHTIGEN VAN DE MODELWONINGEN.

Eindelijk is het zover. Het meest spraakmakende en ambitieuze nieuwbouwproject van de regio is in de verkoop. Wonen in Woodstone staat voor de toekomst van het wonen en bouwen. Een project waar werkelijk aan alles is gedacht. Zo sterk als steen en zo duurzaam als hout. Aan de buitenkant onderhoudsarm baksteen en van binnen een zeer hoge afwerkingsniveau van hout. Hout is het bouwmateriaal van de toekomst. Het groeit elke dag en slaat CO2 op i.p.v. dat het CO2 uitstoot. Daarnaast is het een boost voor je gezondheid. Uiteraard zijn de woningen erg duurzaam en is er op deze centrumlocatie een semi ondergrondse parkeergelegenheid. De nieuwe inrichting wordt mooi groen en aantrekkelijk om in te verblijven. Eenmaal aangekomen vallen de hoge entrees van bijna 6 meter op. Ze geven een luxe gevoel. Eenmaal binnen ervaar je de luxe van standaard 2,70 hoogte en extra veel daglicht door de authentieke w-gevels.

Natuurlijk willen we je een zo goed mogelijk beeld geven van je toekomstige appartement. Daarom hebben we 3 van de meest voorkomende appartementen op ware grootte al op het terrein gebouwd. Deze zijn volledig ingericht zodat je precies weet hoe je appartement er in de toekomst uit komt te zien.

Nieuwsgierig geworden? Kom de modelwoningen bezichtigen en ervaar zelf hoe fijn en bijzonder deze woningen zijn.

Gezond en duurzaam wonen in Europa's grootste houtbouw project en tevens het meest luxueuze houtbouw project van Nederland.

Wonen in het centrum van Heerhugowaard. En toch midden in een parkachtige omgeving. In een duurzaam, behaaglijk appartement met een unieke, eigenwijze maar ook de architectuur van de toekomst. Dat is Woodstone. Bijna volledig gebouwd van hout met van buiten een stoere, moderne uitstraling. En met binnen al het comfort dat jij je maar kunt wensen. Zie jij jezelf hier al wonen?

Voor iedere doelgroep de ideale woning
Woodstone verrijst in het hart van Heerhugowaard. Midden in deze groenrijke omgeving komen straks vijf markante appartementengebouwen, die variëren in hoogte, waarin een breed scala aan woningtypen zijn ondergebracht. Of je nu de wens hebt om riant te wonen of juist de voorkeur geeft aan een kleiner en compacter appartement, in Woodstone heb je volop keuze. Want de appartementen variëren in grootte van 40 tot 134 m². Fijn dus voor starters en senioren, maar ook voor jonge gezinnen.

Een comfortabel en gezond binnenklimaat
Waar je van buiten geniet van dat stoere, eigenwijze hout, maak jij je woning van binnen helemaal eigen. Om het je gemakkelijk te maken worden alle wanden van gips, zodat je deze eenvoudig kunt bewerken. Het voordeel van gips boven beton is bovendien dat je scheuren voorkomt én kunt rekenen op een prettige akoestiek. Het plafond houdt die mooie uitstraling die hout met zich meebrengt. Zo haal je die stoere, eigenwijze sfeer van buiten ook een beetje naar binnen.

Zo circulair is jouw nieuwe woning
Duurzaamheid is hét speerpunt van Woodstone. Jouw nieuwe woning wordt zeer energiezuinig (BENG). Maar we gaan nog een stap verder. Het project wordt onderdeel van de Duurzame Ring Heerhugowaard waarbij sterk wordt ingezet om restwarmte uit de industrie te benutten voor de verwarming van bedrijven en woningen. Bovendien wordt Woodstone een circulair gebouw waarbij de meeste materialen in de toekomst kunnen worden gedemonteerd en hergebruikt. Van de CLT casco’s, de gevels en de gipsplaten tot de kozijnen, deuren en het sanitair. Alles kan worden hergebruikt of gerecycled. En hoewel dat wellicht pas over honderd jaar zal zijn, geeft het een goed gevoel dat de generatie na ons niet wordt opgezadeld met gebouwen en materialen waar niets meer mee kan worden gedaan.

Duurzaam en snel bouwen
Jouw nieuwe woning wordt nagenoeg volledig van hout Cross Laminated Timber. Daardoor verminderen we de CO2-uitstoot.
Indien de overheid besluit haar voornemen om CO2-uitstoot te belasten dan bent u op de toekomst voorbereid en bespaart u op lasten in de toekomst. Tegelijkertijd gaat die droge houtbouw ook nog eens snel. Door te werken met veel prefab-materialen wordt de bouwtijd verkort. Ook de afbouw wordt zo modulair mogelijk. Zo behouden we de snelheid en kan je woning eerder worden opgeleverd.

Omgeving - Wonen, leven, recreëren
Woodstone ligt in het hart van Heerhugowaard. Vanuit je nieuwe appartement loop je zo via de iets verhoogde, kronkelende paadjes naar Winkelcentrum Middenwaard. Hier vind je talloze bekende winkelketens, maar ook kleinere mode-, beauty- en delicatessezaken. Lunchen of zin in een drankje? Ook dat kan in Middenwaard. Heerhugowaard heeft ook voldoende te bieden op het gebied van recreatie. Zo geniet je van de nieuwste films in bioscoop Vue en van een indrukwekkende voorstelling in theater Cool kunst en cultuur. Ook zijn er diverse sportgelegenheden, -scholen en –verenigingen om bij aan te sluiten. Of ga naar Geestmerambacht of het Park van Luna. Om een dagje heerlijk te ontspannen in het bos, de weides, strand en het water. Pluspunt is dat je dichtbij de uitvalswegen woont. Via de A9 en de Ring van Alkmaar ben je snel in een van de omliggende steden. Kies je liever voor het openbaar vervoer, dan woon je in Woodstone ook ideaal. Want het station vind je op steenworp afstand.

De bouw van Woodstone start naar verwachting in het derde kwartaal van 2023. Heb je interesse in dit mooie project? Meld je dan aan via de website woneninwoodstone.nl.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2023

Woningtypen

Van de 34 huizen in dit project zijn er nog 28 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Broekman Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 072-5625544

VLIEG Makelaars Heerhugowaard OG

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 072-5717144
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing