De Rietkamer

Genemuiden Verkoop gestart
Van € 279.500 tot € 589.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 26 (26 beschikbaar)
  • Wonen 94 tot 164 m²
  • Aantal kamers 2 tot 5
  • Perceel 124 tot 440 m²

Project De Rietkamer

De Rietkamer
De Rietkamer is één van de vijf unieke kamers in Tag West en is gelegen nabij de dijk. De Rietkamer is verhoogd ten opzichte van de omliggende bebouwing en is, zoals de naam al doet vermoeden, omgeven door riet. De Rietkamer bestaat uit vier verschillende woningtypen: Rijwoningen, comfortwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Locatie
Genemuiden is prachtig gelegen aan de rivier Zwarte Water, niet ver van Zwolle en Kampen en in de nabijheid van het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Genemuiden ligt in zijn geheel binnen het Nationaal Landschap IJsseldelta, een gebied van water en groen.

Type A: Vrijstaande woning (bouwnummer A1 t/m A3)
Bij deze unieke vrijstaande woning worden binnen en buiten één. In de ruime living kunt u heerlijk ontspannen en de tuingerichte ruime keuken geeft een gevoel van eenheid met het buitenleven. Vanuit de keuken stapt u de tuin in, deze tuin geeft genoeg mogelijkheden voor een zonneterras én schaduwplekken. De woning beschikt over een berging en twee parkeerplekken op eigen terrein. Op de eerste verdieping bevinden zich de badkamer en de zeer ruime hoofdslaapkamer, welke is voorzien van een royale inloopkast. De tweede verdieping is te bereiken met een vaste trap, hier bevinden zich twee ruime slaapkamers. De zolder is middels een vlizotrap te bereiken. De energiezuinige woning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond en de verdiepingen, een bodemwarmtepomp en zonnepanelen. De woning voldoet aan de gestelde BENG-eisen.

Type B: Comfortwoning twee-onder-één-kap (bouwnummer B1 en B2)
De comfortwoning biedt het gemak van alle voorzieningen gelijkvloers waardoor langer thuis blijven wonen mogelijk is. In de straatgerichte woonkamer kunt u heerlijk ontspannen en de tuingerichte keuken geeft een gevoel van eenheid met het buitenleven. De slaapkamer en badkamer bevinden zich op de begane grond. De eerste verdieping is te bereiken met een vaste trap en dient als multifunctionele ruimte. Het is mogelijk om op deze verdieping twee kamers en een badkamer te realiseren. De woning beschikt over een eigen parkeergelegenheid en een vrijstaande houten berging in de tuin. De energiezuinige woning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond, een bodemwarmtepomp én natuurlijk zonnepanelen. De woning voldoet aan de gestelde BENG-eisen.

Type C: hoekwoning (bouwnummer C1, C4, C5 en C13):
De hoekwoning heeft een ruime living waar u heerlijk kunt ontspannen en de tuingerichte woonkamer geeft een gevoel van eenheid met het buitenleven. De woonkamer is voorzien van een doorloop naar de tuin met vrijstaande houten berging. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer. Ook zijn er extra indelingsvarianten die u nog verschillende mogelijkheden bieden, waaronder de mogelijkheid voor een derde kamer. Vanaf de eerste verdieping bereikt u met de vaste trap de zolderruimte, deze ruimte is in te delen en te gebruiken naar wens. De energiezuinige woning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, een bodemwarmtepomp én natuurlijk zonnepanelen. De woning voldoet ruim aan de gestelde BENG-eisen.

Type C: Tussenwoning (bouwnummer C2, C3, C6 t/m C12):
De tussenwoning heeft een fijne living en een open keuken waar u gezellig kunt koken voor familie en vrienden. De woonkamer is voorzien van een doorloop naar de tuin met vrijstaande houten berging. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer. Ook zijn er extra indelingsvarianten die u nog verschillende mogelijkheden bieden, waaronder de mogelijkheid voor een derde kamer. Vanaf de eerste verdieping bereikt u met de vaste trap de zolderruimte, deze ruimte is in te delen en te gebruiken naar wens. De energiezuinige woning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, een bodemwarmtepomp én natuurlijk zonnepanelen. De woning voldoet ruim aan de gestelde BENG-eisen.

Type D: Twee-onder-één-kapwoning (bouwnummer D1 t/m D4)
In de ruime living kunt u heerlijk ontspannen en de tuingerichte woonkamer geeft een gevoel van eenheid met het buitenleven. De woonkamer is voorzien van een doorloop naar de tuin met vrijstaande houten berging. De grote tuinoppervlakte geeft genoeg mogelijkheden voor een zonneterras én schaduwplekken. De woning is voorzien van een inpandige bijkeuken en er bevindt zich één parkeerplaats op eigen terrein. De badkamer en drie slaapkamers, waaronder de zeer ruime hoofdslaapkamer, bevinden zich op de eerste verdieping. De tweede verdieping is te bereiken met een vaste trap en is in te delen en te gebruiken naar wens. De energiezuinige woning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, een bodemwarmtepomp én natuurlijk zonnepanelen. De woning voldoet aan de gestelde BENG-eisen.

Type E: Comfortwoning hoekwoning (bouwnummer E1 en E4)
De comfortwoning biedt het gemak van alle voorzieningen gelijkvloers waardoor langer thuis blijven wonen mogelijk is. In de straatgerichte woonkamer kunt u heerlijk ontspannen en de tuingerichte keuken geeft een gevoel van eenheid met het buitenleven. De tuin is vanuit de keuken te bereiken. De slaapkamer en badkamer bevinden zich op de begane grond. De eerste verdieping is te bereiken met een vaste trap en dient als multifunctionele ruimte. Het is mogelijk om op deze verdieping twee kamers en een badkamer te realiseren. De woning beschikt over een eigen parkeergelegenheid en een vrijstaande houten berging in de tuin. De energiezuinige woning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond, een bodemwarmtepomp én natuurlijk zonnepanelen. De woning voldoet aan de gestelde BENG-eisen.

Type E: Comfortwoning tussenwoning (bouwnummer E2 en E3)
De comfortwoning biedt het gemak van alle voorzieningen gelijkvloers waardoor langer thuis blijven wonen mogelijk is. In de straatgerichte woonkamer kunt u heerlijk ontspannen en de tuingerichte keuken geeft een gevoel van eenheid met het buitenleven. De keuken is voorzien van een doorloop naar de tuin met vrijstaande houten berging. De slaapkamer en badkamer bevinden zich op de begane grond. De eerste verdieping is te bereiken met een vaste trap en dient als multifunctionele ruimte. Het is mogelijk om op deze verdieping twee kamers en een badkamer te realiseren. De energiezuinige woning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond, een bodemwarmtepomp én natuurlijk zonnepanelen. De woning voldoet aan de gestelde BENG-eisen.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop januari 2023

Woningtypen

Van de 26 huizen in dit project zijn er nog 26 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Rietkamer

Van € 279.500 tot € 589.000 v.o.n.