De Rut

Gemert Verkoop gestart
Van € 449.000 tot € 510.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 8 (3 beschikbaar)
  • Wonen 144 tot 166 m²
  • Aantal kamers 6 tot 8
  • Perceel 204 tot 251 m²

Project De Rut

ENERGIEZUINIG WONEN IN EEN GASLOZE NIEUWBOUWWONING !
MOGELIJKHEID VAN UITBREIDEN TOT MAAR LIEFST CIRCA 15 TOT 20 ZONNEPANELEN !
INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN !

Zes luxe 2/1 kapwoningen en twee vrijstaand geschakelde woningen te koop aan de Predikant Swildensstraat/Vicaris van der Asdonckstraat in Gemert.

De woningen beschikken over een woonkamer en keuken op de begane grond, 3 slaapkamers en badkamer op de verdieping en een vaste trap naar zolder. Tevens heeft elke woning een garage en berging, welke voorzien zijn van groene sedumdaken.

De woningen zijn gasloos, volledig geïsoleerd met HR++ beglazing en zijn voorzien van een lucht-waterwarmtepomp. Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, met in iedere slaapkamer een separate thermostaat. In de badkamer wordt tevens een elektrische radiator geplaatst. De woningen worden voorzien van een WTW ventilatiesysteem. Ook beschikken de woningen over zonnepanelen.

De wanden worden behangklaar opgeleverd met structuur spuitwerk plafonds. De sanitaire ruimtes worden afgewerkt met vloertegels en wandtegels, in de badkamer tot plafondhoogte, in de toiletruimte tot ca. 1,20 m hoogte.

De woning is voorzien van sanitair van het merk Villeroy & Boch (type O.Novo). De keuken is naar eigen wens in te vullen. Bij de aankoop van de woning is een keukencheque t.w.v. € 5.000,- (incl. btw) inbegrepen.

De koper dient, aan de voorzijde van de woning, in eigen beheer minimaal één parkeerplaats op eigen terrein aan te leggen. De woningen beschikken over een buitenberging, voorzien van elektra en sedumdak. Sportvoorzieningen, supermarkt, bakker en scholen allen op loopafstand bereikbaar.

Interesse in dit prachtige project?
Neem contact met ons op.

Aan de exterieur en interieur impressies kunnen geen rechten worden ontleend.

Omgeving

Wonen in een mooie, groene omgeving waar de bruisende energie van het Gemertse sportleven en de rust van de natuur in harmonie samenkomen?

De Rut – vernoemd naar ereburger Wil Rutten (1927 – 2005) – is een alom bekend begrip in Gemert en verre omstreken. Vanaf zijn komst in 1957 tot aan zijn overlijden in 2005 was Wil ‘de Rut’ Rutten hét sportieve hart en brein van Gemert. Zijn ongebreidelde bevlogenheid en liefde voor sport zijn de grondslag geweest voor het ontstaan van bijna iedere sportvereniging die Gemert inmiddels rijk is. Van handbal tot tennis en van atletiek tot basketbal – Wil Rutten stond aan de wieg van elke vereniging. Hoewel hij van iedere sport genoot, had boksen een extra speciaal plekje in zijn hart. Zo richtte hij niet alleen de boksvereniging op, maar trainde ‘de boksprofessor’ daar ook grootheden als Eddy Smulders en André van de Oetelaar en vloog met hen de wereld rond.

De godfather van de Gemertse sport – zoals hij ook wel werd genoemd - fietste nog altijd dagelijks door het dorp – waarbij hij onophoudelijk kon zwaaien naar alle bekenden. Iedereen kende Wil. Was het niet vanuit zijn rijke verenigingsleven, dan wel vanuit zijn positie als gymleraar op de landbouwschool. Een allemansvriend. Want ook buiten het verenigingsleven zette hij zich in voor tal van goede doelen. Van het begeleiden van hangjongeren tot inzamelingsacties voor de minderbedeelden – Wils sporthart was groot genoeg voor alles en iedereen. Het was niet waar een wil is, is een weg, maar Waar Wil is, is een weg.

De Rut: een toonbeeld van doorzettingsvermogen en karakter. Een naam die het verdient om voor altijd een bijzonder plekje te houden in de Gemertse (sport)historie.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop februari 2022

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Van Helvoort Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0492-371190
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Rut

Van € 449.000 tot € 510.000 v.o.n.