De Hoogschout | Open Huis zaterdag 1 april a.s. bouwlocatie

Etten-Leur Verkoop gestart
Van € 455.000 tot € 985.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 40 (22 beschikbaar)
  • Wonen 88 tot 198 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5
Blikvanger Open huis: zaterdag 1 april van 11.00 - 12.30 uur op de bouwlocatie!

Open Huis

  1. Zaterdag 1 april van 11:00 tot 12:30

Project De Hoogschout | Open Huis zaterdag 1 april a.s. bouwlocatie

OPEN HUIS: ZATERDAG 1 APRIL A.S. VAN 11.00 - 12.30 UUR OP DE BOUWLOCATIE
Zaterdag 1 april a.s. bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de bouwlocatie van het prachtige plan De Hoogschout aan de Bisschopsmolenstraat 162 te Etten-Leur. Het verkoopteam staat dan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u alles te vertellen over de nog beschikbare appartementen en alle mogelijkheden. Graag tot dan!

HEERLIJK WONEN IN ETTEN-LEUR | IN DE HOOGSCHOUT WONEN IS LUXE EN RUIMTE
De verkoop is van de 40 luxe, royale appartementen met grote buitenruimte en één of twee privé parkeerplaats(en) is in volle gang. De bouw start in het voorjaar 2023! De verwachte oplevering van de appartementen is eind 2024.

De Hoogschout omvat 40 exclusieve koopappartementen met stijlvolle architectuur en bevindt zich naast het prachtige monumentale Withofklooster, gelegen aan de Bisschopsmolenstraat. Op steenworp afstand vindt u het gezellige winkelcentrum Etten-Leur met diverse speciaalzaken, boetiekjes, eetgelegenheden en terrassen. Zin in ontspanning? Ook een avondje theater bij het nieuwe cultuurcentrum De Nobelaer of een fietstocht naar natuurgebied Pannenhoef liggen binnen handbereik. En voor al uw dagelijkse boodschappen kunt u om de hoek terecht bij winkelplein Kerkwerve.

Dit is dé plek waar u wilt wonen!

VERKOOPINFORMATIE
In de prachtige verkoopbrochure vindt u een toelichting op het plan met impressies van de verschillende woningtypen, sfeerplattegronden, technische en aankoop informatie. De brochure is zowel fysiek als digitaal beschikbaar, evenals de prijslijst. Op de projectwebsite vindt u onder ‘aanbod’ een interactieve kaart waarbij u door de verschillende woningtypen kunt scrollen. Als u doorklikt op een bouwnummer kunt u per bouwnummer de bouwkundige verkooptekeningen downloaden, alsmede de informatie over de meer- en minderwerklijsten, varianten, bergingen en parkeerplaatsen.

U bent natuurlijk ook van harte welkom om de fysieke brochure op te halen bij één van de makelaarskantoren. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

• Storimans en Partners, Ginnekenweg 181 te Breda
• Van der Sande Makelaars, Vijverstraat 1 te Breda
• Heijblom Makelaardij, Markt 17 te Etten-Leur

KEUZE VOOR UW DROOMAPPARTEMENT GEMAAKT?
Schrijf u dan in via de projectwebsite of neem contact op met één van de verkoopmakelaars. Zij kunnen u precies informeren over de actuele status en beschikbaarheid van de appartementen en helpen u indien nodig graag met uw inschrijving.

HET VERKOOPTEAM STAAT VOOR U KLAAR
Wij begrijpen dat er veel informatie op u afkomt bij de keuzen van uw nieuwe thuis. Neem de tijd om alle informatie door te nemen en bij eventuele vragen staan de makelaars voor u klaar. Bellen, mailen, videobellen of een afspraak maken, neem contact met hen op, op de wijze die u het beste uitkomt.

Veel plezier bij het uitkiezen van uw nieuwe thuis! Wij kijken uit naar uw inschrijving.

40 LUXE APPARTEMENTEN MET GROTE BUITENRUIMTE EN PARKEERPLAATS
De appartementen in De Hoogschout worden gerealiseerd op een half verdiepte (privé) kelder waarin zich de parkeerplaatsen en de bergingen bevinden. De appartementen op de begane grond liggen op de kelder en worden dan ook circa 1 meter ‘opgetild’. Dit komt ten goede aan de privacy en nóg hierdoor ontstaat een nog betere beleving van het omliggende groen en de dynamische Bisschopsmolenstraat.

De appartementen variëren van circa 88m2 tot wel circa 198m2 en zijn verdeeld over 4 woonlagen. Hierdoor ontstaat een breed woningaanbod in diverse groottes, indelingen en uitzichten. Woonlaag 1 t/m 3 biedt ruimte aan 11 appartementen per laag en de 4e woonlaag aan 7 appartementen.

Ieder appartement beschikt over een royale buitenruimte (zonder opstap) en één of twee privé parkeerplaats(en) en een berging in de kelder. De individuele warmtepomp biedt bewoners zowel comfort in de winter als verkoeling in de zomer.

Foto's

Omgeving

PRACHTIGE LOCATIE AAN DE KARAKTERISTIEKE BISSCHOPSMOLENSTRAAT
De Hoogschout bevindt zich naast het prachtige monumentale Withofklooster, gelegen aan de Bisschopsmolenstraat. De Bisschopsmolenstraat is een van de meest authentieke straten van de stad. Op steenworp afstand vindt u het gezellige winkelcentrum Etten-Leur met diverse speciaalzaken, boetiekjes, eetgelegenheden en terrassen.

Zin in ontspanning? Ook een avondje theater bij het nieuwe cultuurcentrum De Nobelaer of een fietstocht naar natuurgebied Pannenhoef liggen binnen handbereik. En voor al uw dagelijkse boodschappen kunt u om de hoek terecht bij winkelplein Kerkwerve.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop oktober 2022
Verwachte start bouw mei 2023
Verwachte oplevering december 2024

Woningtypen

Van de 40 huizen in dit project zijn er nog 22 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Storimans en Partners

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 076-5226090

Van der Sande Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 076-5147453

Heijblom Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 076-5041500
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing