Van Bergenpark Fase 2 woningen (30-9 open huizen dag!)

Etten-Leur Verkoop gestart
Van € 440.000 tot € 765.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 20 (10 beschikbaar)
  • Wonen 114 tot 167 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5
  • Perceel 163 tot 463 m²
Blikvanger Ruime tweekappers + vrijstaande woningen! Kom kijken:30-9 11.00-12.30

Project Van Bergenpark Fase 2 woningen (30-9 open huizen dag!)

Van Bergenpark Fase 2

OPEN HUIZEN DAG
Op zaterdag 30 september is het open huizen dag! Die dag kun je tussen 11.00-12.30uur de bouwplaats van het Van Bergenpark Fase 2 komen bezoeken. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, iedereen is van harte welkom aan de Kerkstraat/Kasteellaan.

Nadat fase 1 succesvol is verkocht en opgeleverd is het tijd voor fase 2. Fase 2 van het Van Bergenpark bestaat uit 20 woningen gelegen aan de Kerkstraat en de Kasteellaan in Etten-Leur. De 20 woningen zullen bestaan uit de volgende typen: 4 tweekappers XL, 6 tweekappers XXL, 2 vrijstaande woningen, 2 vrijstaand geschakelde woningen en 6 LOOF (living on one floor) woningen.

TYPE WONINGEN

LOOF-woningen vanaf ca. 114 m2 GO
Het succes uit fase 1 wordt aan de korte zijde van de Kerkstraat doorgezet met in totaal 6 LOOF-woningen in twee rijtjes van 3. Deze woningen kenmerken zich door wonen, koken, slapen en douchen op de begane grond. De vier hoekwoningen beschikken over een garage met extra uitbreidingsmogelijkheden.

Tweekapper XL, vanaf 147 m2 GO
Aan de Kasteellaan ontwikkelen wij in totaal 4 tweekappers XL. Deze woningen beschikken over een ruime woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer en een zolder. Daarnaast beschikken al deze woningen over een garage.

Tweekapper XXL, vanaf ca. 160 m2 GO
Aan de Kasteellaan worden 6 XXL tweekappers gerealiseerd. Deze hebben een extra brede aanbouw waarbij de entree en garage worden gecombineerd. Zij beschikken over een ruime woonkamer, keuken, 3 slaapkamers en een zolder.

Vrijstaand geschakeld, vanaf ca. 147 m2 GO
Op de hoek van de Kerkstraat en de Kasteellaan worden 2 vrijstaand geschakelde woningen gerealiseerd. Alleen de garages van deze woningen zijn aan elkaar gekoppeld. Deze woningen, naar het model XL, beschikken verder over een ruime woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer en een zolder.

Vrijstaand, vanaf ca. 163 m2 GO
Als variant op de XXL tweekapper worden ook 2 vrijstaande woningen gerealiseerd aan de Kasteellaan. Met extra licht en zicht aan de zijgevel op ruime percelen.

LOCATIE
Etten-Leur is een stad die u verrast met een zeer compleet voorzieningenaanbod. Of u het nu hebt over gezondheidszorg, onderwijs, cultuur of sport: alles is in Etten-Leur aanwezig. Voor een gezellig dagje winkelen kunt u terecht in het winkelcentrum en voor de dagelijkse boodschappen bent u op loopafstand van het Van Bergenplein. Hier vindt u onder andere 2 supermarkten en talloze dagwinkels als de drogist, bakker, bloemist, ijssalon, cafetaria, slijterij en een boekhandel.

Gezellig vertoeven bij één van de leuke horecagelegenheden in de Lange brugstraat, Het Turfschip of Het Havenhuis? Het bezoeken van een theatervoorstelling in de Nieuwe Nobelaer behoort ook tot de mogelijkheden. Er is volop natuurschoon aanwezig in en nabij Etten-Leur waar u tot rust kunt komen. U kunt heerlijk wandelen of fietsen in bijvoorbeeld het Liesbos en het buitengebied nabij de Donkerstraat/ Attelakenseweg. De waterrecreant komt eveneens aan zijn trekken. In Etten-Leur Noord bevinden zich een fraaie jachthaven en een recreatieplas.

VERKOOPINFORMATIE
In de prachtige verkoopbrochure vindt u een toelichting op het plan met impressies van de verschillende woningtypen, sfeerplattegronden, technische en aankoop informatie. De brochure is zowel fysiek als digitaal beschikbaar, evenals de prijslijst. Op de projectwebsite vindt u onder ‘aanbod’ een interactieve kaart waarbij u door de verschillende woningtypen kunt scrollen. Als u doorklikt op een bouwnummer kunt u per bouwnummer de bouwkundige verkooptekeningen
downloaden, alsmede de informatie over de meer- en minderwerklijsten, varianten en opties.

Heeft u liever een fysieke brochure? Dan bent u van harte welkom om deze op te halen bij één
van de makelaarskantoren. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

INTERESSE
Heeft u interesse in deze prachtige woningen? Neem dan contact op met één van de makelaars. Zij helpen u graag.
- Patricia van de Wijer, Van der Sande Nieuwbouwmakelaars, 06-20959290,
- Bart Kimenai, Storimans en Partners, 06-20426067,
- Loek Storms, Heijblom Makelaardij, 06-53836690,

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop februari 2023

Woningtypen

Van de 20 huizen in dit project zijn er nog 10 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Van der Sande Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 076-5147453

Storimans en Partners

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 076-5226090

Heijblom Makelaardij

Morgen bereikbaar vanaf 8:45
Bel 076-5041500
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing