De Hilt

Eemnes Verkoop gestart
Van € 380.000 tot € 925.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 29 (4 beschikbaar)
  • Wonen 67 tot 161 m²
  • Aantal kamers 2 tot 5
  • Perceel 245 tot 297 m²

Project De Hilt

Een nieuwe woonwijk in Eemnes!

De Hilt is er voor iedereen die een stap wil zetten in zijn of haar wooncarrière. Nog thuiswonend en voor het eerst op jezelf in een appartement? Of liever de eengezinswoning verruilen voor een twee-onder-één kapwoning of vrijstaande woning? Voor alle mensen die een eerste of een volgende stap in hun wooncarrière willen zetten, is ‘De Hilt’ de geschikte woonlocatie.

Met veel genoegen starten wij dan ook met de verkoop van 18 appartementen, 8 twee- onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen in woonwijk ‘De Hilt’.

De ontwerpen zijn een moderne vertaling van de omliggende bebouwing, vriendelijk en eigentijdse baksteenarchitectuur. De bestaande wijk brengt een mix van baksteen met een bepaalde kleurtoon met zich mee. Om hier goed op aan te sluiten en de eenheid te bewaken, is gekozen voor natuurlijke lichtbruine gemêleerde bakstenen. Het natuurlijke kleurenpalet heeft een rustige en natuurlijke tint met lichte accenten.

Omgeving

De bestaande wijk heeft een prachtige, grote hoeveelheid groen. De groenspecialisten zorgen ervoor dat er een grote diversiteit bij komt aan planten, gevelgroen en -tuinen. Deze groene uitwerking geeft de aanwezige fauna, maar ook nieuwe soorten, een kans. Daarom worden er woon-, broed- en verblijfsplekken gecreëerd op en aan de gebouwen en in de buitenruimte. Zo komt er een boomgaard, insectenhotels, een natuurtuin en een toneeltuin. Zo worden de garages en bergingen voorzien van een groendak en wordt (daar waar het kan) een waterdoorlatende verharding aangebracht en krijgt iedere plek zijn eigen haag.

Gezondheid is een belangrijk thema in De Hilt. Een fijnmazig netwerk van verbindingen voor langzaam verkeer stimuleert de bewoners om naar buiten te gaan en te bewegen, te spelen en te ontmoeten. Alle paden komen uit op de centrale plek van het plan: de groene zoom. In het verlengde daarvan liggen dus twee bijzondere plekken: de natuurtuin en de toneeltuin. Samen kunnen deze uitgroeien tot het sociale hart van de wijk. Heerlijk voor jong en oud!

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2022

Woningtypen

Van de 29 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Hilt

Van € 380.000 tot € 925.000 v.o.n.