Adagio

Den Haag
Van € 950 tot 2.345 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 268 (geen beschikbaar)
 • Wonen 53 tot 150 m²
 • Aantal kamers 2 tot 4

Project Adagio

GENIETEN VAN WONEN IN HET HART VAN EEN STAD AAN ZEE!

De inschrijving is gestart: schrijf je nu via 'hurenadagio' in voor één van de appartementen.

LET OP: het project is in aanbouw, er kan nog niet bezichtigd worden!

De bouw van het mondaine Adagio is in volle gang. In het derde kwartaal van 2023 krijgen de huurders de sleutel. Even geduld dus. Gelukkig is Adagio het wachten meer dan waard. De Adagio-woontoren maakt deel uit van het project Sonate in het Spuikwartier, hartje Den Haag. Wonen met het cultuur- en muziekcentrum aan je voeten. Met zijn 90 meter vormt Adagio het hoogste punt van de ontwikkeling. Een landmark in de nieuwe skyline van de stad. De high-end uitstraling van het gebouw zie je binnen terug. De luxe huurappartementen zijn kwalitatief hoogwaardig afgewerkt.

Adagio telt maar liefst 27 verdiepingen waarover de 268 appartementen verdeeld zijn. Hoe hoger je woont, hoe verder je wegkijkt. Elke verdieping telt maximaal 10 appartementen, maar de hal op je verdieping deel je maar met 4 anderen. Door de positie van de 2 trappenhuizen met lift is het gebouw als het ware gesplitst. Groots wonen met een intiem gevoel.

Er zijn veel verschillende typen appartementen. Je kunt kiezen voor een hoekappartement met bijzondere afgeschuinde hoek, een tussenappartement, een penthouse of een topappartement. De oppervlakte van de woningen loopt uiteen van 55 m² tot 155 m². De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers en altijd een fijne buitenruimte in de vorm van een balkon of terras. Ook is er bij het appartement altijd een berging waar je je fiets kunt stallen.

In de directe omgeving van Adagio zijn parkeervoorzieningen aanwezig en te huur via een derde partij. Ook je fiets kan je kwijt in de stallingsgarage via de ingang aan de Amare zijde. Ideaal als je in de stad woont.

Huren in Adagio staat gelijk aan kiezen voor kwaliteit. De keuken is modern en luxe. De keuken heeft een zwart composiet werkblad waarin de rvs-spoelbak met mengkraan en inductiekookplaat zijn opgenomen. De combioven wordt in de hoge keukenkast boven de koelkast (met vriesvak) geplaatst. Uiteraard is er ook voorzien in een vaatwasser en rvs-recirculatiekap. Alle apparatuur is van ATAG. Als extra is onder de drie bovenkasten met legplanken ledverlichting opgenomen.

Zowel de badkamer als het toilet krijgen witte wandtegels en lichtgrijze vloertegels. De wastafelkast, toilet en fontein zijn van de mooie Geberit Icon serie. De inloopdouche heeft hardglazen douchewanden en/of douchedeur. Zoals je mag verwachten, zijn de kranen van het kwaliteitsmerk Hans Grohe.

Woon jij straks in het Spuikwartier? Dit wordt een geweldige plek. Altijd bruisend doordat wonen, werken, onderwijs, cultuur en horeca hier samenkomen. Zit straks lekker op een terrasje, fiets naar de binnenstad of naar het strand of wandel op je gemak naar een bankje in het groen.

Adagio ligt op zo’n 500 meter van station Den Haag Centraal en er zijn in de directe nabijheid haltes voor tram en bus. Verder rijd je zo de A12 op. Aantrekkelijk? Kom dan nu in actie en schrijf je in (hurenadagio).

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Verwachte oplevering november 2023

Woningtypen

Van de 268 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • 2-kamer appartement

  Bovenwoning Van € 950 tot 1.510 /mnd
  • wonen 53 tot 84 m² wonen
  • aantal kamers 2 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Turfhaven 93 Verhuurd 56 m² wonen 2 kamers € 1.020 /mnd
 • 3-kamer appartement

  Bovenwoning Van € 1.110 tot 1.510 /mnd
  • wonen 59 tot 84 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Turfhaven 459 Verhuurd 62 m² wonen 3 kamers € 1.130 /mnd
 • 4-kamer appartement

  Bovenwoning Van € 1.175 tot 1.435 /mnd
  • wonen 63 tot 79 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Turfhaven 549 Verhuurd 63 m² wonen 4 kamers € 1.175 /mnd
 • Penthouse

  Penthouse Van € 2.265 tot 2.345 /mnd
  • wonen 144 tot 150 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Turfhaven 565 Verhuurd 150 m² wonen 4 kamers € 2.345 /mnd

Verhuurmakelaar

Frisia Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 070-3420101
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Adagio

Van € 950 tot 2.345 /mnd