De Werf

Capelle aan den IJssel Bouw gestart
Van € 420.000 tot € 832.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 74 (21 beschikbaar)
  • Wonen 90 tot 200 m²
  • Aantal kamers 3 tot 6
  • Perceel 130 tot 145 m²
Blikvanger De bouw is gestart! Bezoek 30 september de bouwplaats tusssen 11-13u
Open Huis
  1. Zaterdag 30 september van 11:00 tot 13:00

Project De Werf

OPEN HUIS | ZATERDAG 30 SEPTEMBER TUSSEN 11:00 EN 13:00 UUR!
Kom tijdens de NVM Open Huizen Dag de bouwplaats bekijken van project De Werf. Op zaterdag 30 september ben je van harte welkom om de vorderingen te bekijken op de bouwlocatie en je te laten informeren over de laatste beschikbare woningen. Het verkoopteam is van 11.00 tot 13.00 uur aanwezig aan de Mient om al je vragen te beantwoorden.

DE WERF START DEFINITIEF!
Bouw van De Werf is gestart! Woensdag 6 september was het officiële startmoment van de bouwactiviteiten op de Mient in Capelle aan den IJssel. Nog geen keuze gemaakt? Het kan nog!
Het project is al voor een groot deel verkocht. Voor wie nog heeft gewacht op het officiële startschot: er zijn nog een aantal appartementen en Stadswoningen beschikbaar.

Snelle beslissers kunnen dus nog een verhuizing naar De Werf plannen. In de woningkiezer en op Funda zijn de nog beschikbare appartementen en stadswoningen terug te vinden.

STOER, STIJLVOL EN STADS WONEN IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Vervallen bedrijfspanden maken plaats voor wonen in industriële architectuur. Op de Mient komen 46 appartementen en 28 stadswoningen. Dichtbij het centrum en de IJssel, alle voorzieningen om de hoek en in no-time naar Rotterdam.

Nieuwbouwproject De Werf wordt een uniek stuk Capelle met grote woningen voor gezinnen, ruime appartementen en dito buitenruimtes. Ook is er ruimte voor ontmoetingen en spelen in het openbaar groen.

OOG OP DE TOEKOMST
Ooit was de Werf het decor van de scheepsbouwers van Vuyk & Zn., nu krijgt het een nieuwe toekomst als modern woongebied. De ruime appartementen en stadswoningen bieden straks volop ruimte voor bijvoorbeeld thuiswerken. Oog voor duurzaamheid is vanzelfsprekend en komt onder andere terug in hoogwaardig materiaalgebruik.

Tuinen, dakterrassen en balkons liggen gunstig op de zon en parkeren kan voor de deur of in de stallingsgarage op de begane grond. Fietsliefhebbers pakken hun fiets uit de berging of de speciaal daarvoor bestemde stalling.

ALLES IN DE BUURT
De nieuwe versafdeling in de Koperwiek, winkelcentrum Slotplein, zwemmen in Aquapelle, naar school op de Meeuwensingel, alle faciliteiten zijn aanwezig in de directe omgeving van de Werf. Via het bruggetje loop je zo de trap op naar de IJssel voor een hapje en een drankje op een terras aan het water. De stad uit kan via de metro of goed bereikbare uitvalswegen.

PLANNING
Maart ‘23 – Start sloop
Augustus ’23 – Start bouw
1e kwartaal 2025 – Opleveren stadswoningen
3e kwartaal 2025 – Opleveren appartementen

INSCHRIJVEN BIJ INTERESSE
De woningen zijn ruim, appartementen vanaf circa 90 tot 160 m2 en de stadswoningen vanaf circa 125 tot 200 m2. Als je geïnteresseerd bent in wonen op De Werf schrijf je dan in via de projectwebsite: nieuwbouw-opdewerf.nl

Ondanks dat wij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop mei 2022
Start bouw maart 2023
Verwachte oplevering augustus 2025

Woningtypen

Van de 74 huizen in dit project zijn er nog 21 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Werf

Van € 420.000 tot € 832.000 v.o.n.