FRITZ Breda (informatieavond 4 oktober)

Breda Bouw gestart
Van € 410.000 tot € 480.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 40 (5 beschikbaar)
  • Wonen 102 tot 116 m²
  • Aantal kamers 6
  • Perceel 104 tot 126 m²
Blikvanger Interesse? Kom langs: informatieavond: 4 oktober van 18.00-19.00uur

Project FRITZ Breda (informatieavond 4 oktober)

FRITZ BREDA - RUIM 80% VERKOCHT - BOUW IS GESTART

Informatieavond 4 oktober!
Wil jij al vanaf komend voorjaar genieten van een nieuwbouwwoning in Breda? Wees welkom op de bouwplaats van Fritz voor meer informatie en een bezichtiging van de beschikbare woningen!

De bouwplaats opent de hekken op:
Woensdag 4 oktober 2023 tussen 18.00-19.00uur. Het is een vrije inloop dus aanmelden is niet nodig.
Locatie: Kartinistraat (voormalige Bontekoestraat)
Denk aan stevig schoeisel!

Momenteel zijn de laatste hoekwoningen beschikbaar!

Leuke energiezuinige woningen op fietsafstand van het bruisende centrum van Breda. Check de website welke woningen er nog beschikbaar zijn.

Heb jij je keuze gemaakt? Of heb je hierbij wat hulp nodig? Bel dan één van de makelaars, zij helpen je graag.

LET OP!!
Aangezien de bouw is gestart is voor de niet verkochte woningen besloten deze uit te voeren met een buitenkraan aan de achtergevel. Tevens worden i.p.v. het vaste raam aan de achterzijde openslaande tuindeuren geplaatst (de standaard loopdeur blijft ook behouden). De kosten van deze opties zijn in totaal € 4.688 incl. btw per woning. Dit bedrag komt bovenop de koopsom.

BROCHURE
Uiteraard is de brochure te downloaden via de projectwebsite. Maar heb je liever een papieren brochure? Deze zijn af te halen bij de verkoopmakelaars Van der Sande Nieuwbouwmakelaars, Vijverstraat 1 of bij Van de Water Makelaars aan de Keizerstraat 91-93.

EEN NIEUWE FRISSE WIJK
In het hart van de wijk Heuvel met op loopafstand het Dr. Struyckenplein wordt Fritz Breda gerealiseerd.
De 40 grondgebonden stadswoningen worden uitgewerkt in 2 woningtypen van circa 100 en 120 m2. Het plan bestaat uit 4 woonblokken met autoluwe straten. Je woont in Fritz in een parkachtige omgeving, waar elke doorkijk zicht geeft op een bijzonder kopgevel, groen of het Dr. Struyckenplein. De eigen parkeerplaats is op korte loopafstand aan het einde van ieder woonblok gesitueerd.

LOCATIE
De woningen worden gerealiseerd in de wijk Heuvel met op loopafstand het Dr. Struyckenplein met veel voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen. Sportvoorzieningen en het stadscentrum van Breda zijn binnen 10 minuten bereikbaar met de fiets. Daarnaast is de locatie goed ontsloten met op de hoek een bushalte of de snelweg op 5 autominuten.

ARCHITECTUUR
De woningen in het plan Fritz zijn ontworpen door DAT Architecten en refereren naar de karakteristieke stijl van ir. Frits Peutz. De woningen sluiten hierdoor aan op de oorspronkelijke door Peutz ontworpen buurt en doen daarmee recht aan de cultuurhistorische waarden. Daarnaast vindt Fritz aansluiting bij de opzet en architectonische stijl van naastgelegen nieuwbouwprojecten Blend en Nieuw Mertersem. In de woningen zijn de details van Peutz goed terug te zien. Ranke 3-laagse woningen met zo nu en dan een kleine verspringing van bakstenen in een zandkleurige gevel. Elke woning is voorzien van een vast bankje voor het keukenraam dat mee ontworpen is zodat er rustig in de ochtend kan worden genoten van een kopje koffie.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop september 2022
Start bouw maart 2023

Woningtypen

Van de 40 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Van der Sande Makelaars

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 076-5147453

Van de Water Makelaars

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 076-5242400
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing