De Triade

Breda Bouw gestart
Van € 430.000 tot € 442.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 30 (3 beschikbaar)
  • Wonen 105 m²
  • Aantal kamers 4
Blikvanger De Triade | De bouw is gestart | Nog enkele appartementen beschikbaar
Open Huis
  1. Zaterdag 30 september van 11:00 tot 15:00

Project De Triade

DE BOUW VAN DE TRIADE IS REEDS GESTART

Wil jij graag op-en-top duurzaam wonen met een heerlijk groen uitzicht, vlakbij het gezellige centrum van Breda? Dan is De Triade precies wat jij zoekt! In dit mooie plan zijn nog slechts een paar appartementen beschikbaar die je helemaal naar wens in kunt delen. Ze zijn energiezuinig, gasloos, voorzien van eigen LW-warmtepomp en vloerverwarming. Optioneel kun je extra zonnepanelen laten plaatsen. Met deze nieuwbouw heb je geen omkijken naar het onderhoud van het appartement. Heerlijk tijd voor andere dingen. Wil jij aanmerking komen voor een XL appartement? Geef je voorkeuren dan op via het inschrijfformulier op de projectwebsite of neem contact op met de makelaar.

DE PERFECTE LOCATIE

Ben jij op zoek naar een ideale woonplek in Breda? Dan moet je in De Triade zijn! De locatie van het oude sportveld aan de Molenslag wordt ingericht als een fijne groene omgeving met 41 huur- en koopappartementen, Door de perfecte ligging ben je vanaf hier zo overal waar je moet zijn… of het nu in het centrum of rondom Breda is, te voet, op de fiets, met het openbaar vervoer of met de auto.

GROENE SETTING
In De Triade krijgt je echt het gevoel dat je in een park woont. Rond de drie woongebouwen wordt een groene setting gecreëerd. Je kunt er uitgebreid genieten van het buitenzijn en gezellig je buren ontmoeten. Het terrein geeft een geborgen gevoel dankzij de mooie natuurlijke overgangen. De parkeerplekken aan de oostkant van het terrein zijn subtiel omringd met groen.

41 MODERNE APPARTEMENTEN
Waar krijg je zo’n mooie kans op een modern, stijlvol en ruim opgezet appartement in Breda? En dat in een parkachtige setting, met alle voorzieningen direct om de hoek. Van de 41 appartementen die in De Triade worden gerealiseerd zijn er 30 bestemd voor de verkoop. Als koper heb je de keus uit twee types in twee gebouwen: Large (L) een 3-kamer appartement van ca. 81m2 en extra Large (XL) een 4-kamer appartement van ca. 105m2. Alle appartementen zijn goed bereikbaar via de lift en liggen in prachtige stijlvolle kleinschalige woongebouwen, uitgevoerd in een rustige lichte kleurstelling met gemêleerd metselwerk. De drie gebouwen vormen samen een harmonieus geheel.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop april 2022
Start bouw april 2023

Woningtypen

Van de 30 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Schonck, Schul & Compagnie Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 076-5656056

Ernst Kleijn Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 22:00
Bel 0900 3170318
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing