Eureka! Central | Kom kijken: 3 oktober!

Breda Bouw gestart
Van € 355.000 tot € 1.190.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 79 (20 beschikbaar)
  • Wonen 68 tot 172 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4
Blikvanger Bezoek het verkoopcentrum op de bouwplaats: 3-10 van 18.00-19.00 uur

Project Eureka! Central | Kom kijken: 3 oktober!

EUREKA! CENTRAL bestaat uit 72 koopappartementen en 6 stadswoningen.

KIJKDAGEN OP DE BOUWPLAATS!
Dinsdag 3 oktober tussen 18.00 - 19.00 uur ben je van harte welkom om te kijken op de bouwplaats naar misschien wel je nieuwe appartement. Aanmelden is niet nodig, je bent van harte welkom!

Kun je dan niet? Dan heb je op dinsdag 24 oktober van 17.00 - 18.00 uur nog een kans!

VOORTGANG BOUW
Op de bouwplaats van Eureka! Central zijn de afgelopen maanden veel werkzaamheden verricht! De contouren van het nieuwbouwcomplex zijn inmiddels namelijk goed zichtbaar. Het tempo zit er goed in en de bouw is inmiddels al op de 4e verdieping en verloopt volgens planning. De eerste bewoners kunnen eind 2024 intrek nemen in een comfortabel appartement.

UNIEKE KANS
Op dit moment zijn er nog diverse appartementen in Eureka! Central beschikbaar. Ben jij benieuwd of er nog een appartement beschikbaar is welke voldoet aan jouw woonwensen? Ontdek deze appartementen op de projectwebsite.

Als je denkt, dit is het appartement voor mij maar ik zou graag op de locatie willen kijken. Dat kan!! Wij ontvangen graag onze kandidaten in het informatiecentrum op de bouwplaats voor een vrijblijvend verkoopgesprek.

Team Eureka! Breda:
- Van der Sande nieuwbouwmakelaars, Patricia van de Wijer, 06-20959290,
- Kin Makelaars, Pascal de Wit, 06-10559898,
- Storimans en Partners, Bart Kimenai, 06-20426067,

WAT MAAKT EUREKA! CENTRAL ZO BIJZONDER
Op een unieke groene locatie dichtbij het centrum verrijst de nieuwe stadswijk Eureka! waar Central onderdeel van uitmaakt. Dit project staat voor een gasloze toekomst en weinig onderhoud. Maar wat deze appartementen echt bijzonder maakt, zijn de hoge raampartijen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten en de royale buitenruimtes wat de bewoners de mogelijkheid biedt om ook buiten te genieten. We hebben voor alle doelgroepen iets te bieden, of je nu op zoek bent naar een gezellige stadswoning of een modern appartement.

Kies voor Central, waar comfort, duurzaamheid en veel lichtinval samenkomen voor een buitengewone woonervaring!

EUREKA! BREDA : HET BESTE WOONIDEE VAN BREDA
Het beste woonidee van Breda bestaat uit een grote diversiteit aan woningen en appartementen die tezamen de nieuwe stadswijk Eureka! Breda vormen, bestaande uit 307 woningen. Ben je bijvoorbeeld starter en op zoek naar een appartement centraal in de stad, zoek je juist het comfort van gelijkvloers wonen of ben je op zoek naar een stadswoning met tuin? Eureka! Breda heeft het allemaal te bieden.

Eureka! Breda heeft een eigen identiteit in de stad: een autoluwe stadsbuurt met een duurzame, klimaatbestendige en hoogwaardige inrichting welke als groene verbinder tussen de stad en omliggende wijken zal gaan werken. Kortom: Eureka! Breda is een verrijking voor Breda en omgeving.

OMGEVING
Deze plek, op loopafstand van het centrum van Breda, laat zich nergens mee vergelijken. De Grote Markt met tal van terrasjes en winkels en het Valkenberg waar je lekker kunt picknicken zijn binnen je bereik. Het Centraal Station waardoor je relaxt van A naar B kan reizen ligt om de hoek waardoor je niet meer voor verrassingen komt te staan in het verkeer. Kortom een perfecte locatie.

WONEN IN BREDA
De bourgondische stad wordt door Bredanaars de Parel van het Zuiden genoemd en wordt gekenmerkt door de Brabantse gezelligheid. De historische binnenstad bruist van cafés, restaurants, terrassen, festivals, evenementen en theaters. Zo geniet de Grote Markt, hét bruisende hart van Breda, landelijke bekendheid en is de historische binnenstad met het veelzijdige stadscentrum een hotspot voor zowel binnen- als buitenlandse toeristen.

Breda is daarnaast het economisch hart van West-Brabant, de locatie waar de Aa of Weerijs en de Mark samenvloeien en de singels worden bevaren. De stad te midden van parken, bossen en natuur. Kortom: Breda is de stad waar wonen, werken en genieten samenkomen én dat past precies bij EUREKA! Breda.

BROCHURE
Je kunt alle verkoopinformatie zoals de brochure, prijslijst, plattegronden, verkoopprocedure etc. vinden op de projectwebsite. Daarnaast kun je ook bij één van de drie betrokken makelaars de brochure ophalen. In de verkoopbrochure zijn o.a. de verkoopplattegronden, gevelaanzichten, technische informatie en aankoopinformatie opgenomen.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop januari 2022
Start bouw juli 2022

Woningtypen

Van de 79 huizen in dit project zijn er nog 20 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Van der Sande Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 076-5147453

Storimans en Partners

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 076-5226090

KIN Makelaars Breda

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 076-5221221
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing