Eureka! Village | Kom kijken: 3-10 tussen 18.00 - 19.00 uur

Breda Verkoop gestart
Van € 404.500 tot € 630.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 38 (17 beschikbaar)
  • Wonen 95 tot 153 m²
  • Aantal kamers 4 tot 6
  • Perceel 30 tot 124 m²
Blikvanger Bezoek het verkoopcentrum op de bouwplaats: 3-10 van 18.00-19.00 uur

Project Eureka! Village | Kom kijken: 3-10 tussen 18.00 - 19.00 uur

KIJKDAGEN OP DE BOUWPLAATS!
Dinsdag 3 oktober tussen 18.00 - 19.00 uur ben je van harte welkom om te kijken op de bouwplaats naar misschien wel je nieuwe woning. Aanmelden is niet nodig, je bent van harte welkom!

Kun je dan niet? Dan heb je op dinsdag 24 oktober van 17.00 - 18.00 uur nog een kans!

VERKOOP FASE 1 GESTART | NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR

EUREKA! VILLAGE: HEERLIJK THUISKOMEN IN EEN RUIME GEZINSWONING
De verkoop van de eerste fase, bestaande uit 38 woningen is gestart! Dit betreft de bouwnummers 3.06 t/m 3.23 en 3.36 t/m 3.55. Binnen het plan Eureka! Village worden in totaal 55 woningen met tuin, van stadswoningen tot royale herenhuizen gerealiseerd. De verkoop van de 55 stadswoningen vindt gefaseerd plaats. Fase 2, bestaande uit 18 woningen komt op een later moment in de verkoop.

Dit is waarom je in deze nieuwe wijk in Breda wilt wonen:

- Comfortabel wonen in luxe koopwoningen
- Dicht bij het bourgondische centrum van Breda
- Lage energielasten door goede isolatie en gasloos wonen
- Goede bereikbaarheid! Het centraal station op loopafstand.
- Veilig en rustig wonen in een autoluwe en groene wijk.

VERKOOPINFORMATIE
In de verkoopbrochure (deze is zowel online op de projectwebsite als fysiek beschikbaar) vind je een toelichting op het plan met impressies van de verschillende woningtypen, sfeerplattegronden, technische- en aankoop informatie. De prijslijst en keuzelijst zijn separaat beschikbaar. Op de projectwebsite zijn per bouwnummer de bouwkundige verkooptekeningen te downloaden, alsmede de informatie over opties, varianten, bergingen en parkeerplaatsen.

Je kunt de verkoopdocumentatie waaronder de uitgebreide verkoopbrochure vanaf dit moment vanzelfsprekend ook ophalen bij één van de makelaarskantoren. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

KEUZE VOOR JE DROOMHUIS GEMAAKT?
Schrijf je dan altijd officieel in doormiddel van het inschrijfformulier op de projectwebsite! Maak hier je een account aan (indien je deze nog niet hebt aangemaakt). Daarna kun je in jouw eigen online omgeving het inschrijfformulier invullen en voltooien. Hierbij kun je jezelf inschrijven voor één of meerdere bouwnummers van dit prachtige project. Kom je er niet uit? Bel met de makelaars!

ONZE MAKELAARS STAAN VOOR JE KLAAR!
Bij eventuele vragen staan de makelaars Bart Kimenai, Pascal de Wit en Patricia van de Wijer en Bart Kimenai voor je klaar. Bellen, mailen, of een afspraak maken, wat jou het beste uitkomt.

Veel plezier bij het uitkiezen van je nieuwe thuis! We kijken uit naar je inschrijving.

ROYAAL EN DUURZAAM WONEN IN EUREKA! VILLAGE
De woningen kenmerken zich door moderne architectuur, fraaie details en zorgvuldig samengestelde plattegronden met veel lichtinval en royale tuinen. De woningen variëren in oppervlakte tussen 95 m² en liefst 153 m² en zijn allemaal voorzien van een eigen parkeerplaats. Deze plek, op loopafstand van het centrum van Breda, en gelegen aan het Liniepark laat zich nergens mee vergelijken. De rust, de ruimte, het comfort: wonen in EUREKA! Village Breda is een genot.

Foto's

Omgeving

PERFECTE, CENTRALE LIGGING
Op loopafstand van de historische binnenstad van Breda en het Centraal Station verrijst het prestigieuze Eureka! Breda. De Grote Markt met tal van terrasjes en winkels en het Valkenberg waar je lekker kunt picknicken zijn binnen je bereik. Het Centraal Station waardoor je relaxt van A naar B kan reizen ligt om de hoek waardoor je niet meer voor verrassingen komt te staan in het verkeer. Kortom een perfecte locatie.

WONEN IN BREDA
De bourgondische stad wordt door Bredanaars de Parel van het Zuiden genoemd en wordt gekenmerkt door de Brabantse gezelligheid. De historische binnenstad bruist van cafés, restaurants, terrassen, festivals, evenementen en theaters. Zo geniet de Grote Markt, hét bruisende hart van Breda, landelijke bekendheid en is de historische binnenstad met het veelzijdige stadscentrum een hotspot voor zowel binnen- als buitenlandse toeristen.

Breda is daarnaast het economisch hart van West-Brabant, de locatie waar de Aa of Weerijs en de mark samenvloeien en de singels worden bevaren. De stad te midden van parken, bossen en natuur. Kortom: Breda is de stad waar wonen, werken en genieten samenkomen én dat past precies bij EUREKA! Breda.

Het plangebied wordt gekenmerkt door de combinatie van wonen in het centrum en optimale bereikbaarheid. De ligging ten opzichte van het Centraal Station maakt dat steden als Rotterdam, Tilburg, Eindhoven en Antwerpen goed te bereiken zijn met het openbaar vervoer. De bruisende binnenstad is op 7 minuten fietsafstand gelegen en het plangebied wordt door de aanwezigheid van de Noordelijke Rondweg goed ontsloten. Vanuit EUREKA! Breda heb je over mobiliteit niet te klagen.

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop mei 2023
Verwachte start bouw maart 2024
Verwachte oplevering juni 2025

Woningtypen

Van de 38 huizen in dit project zijn er nog 17 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Storimans en Partners

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 076-5226090

Van der Sande Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 076-5147453

KIN Makelaars Breda

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 076-5221221
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing