Wonen in Ent

Arnhem
Van € 497.500 tot € 780.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 56 (46 beschikbaar)
  • Wonen 127 tot 177 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5
  • Perceel 180 tot 382 m²

Project Wonen in Ent

Interesse in een woning, schrijf je in via de projectwebsite! Of neem contact op met de klantmanager van Wonen in Ent via de website.

Uniek en veelzijdig, dat is Ent

...en nog zo veel meer!

Je zal maar gaan wonen in Ent. Wat een geweldige buurt! Uniek voor Schuytgraaf, maar ook verder daarbuiten. Hier komt alles samen waar jij naar op zoek bent. Laat je verrassen door de prachtige, duurzame en energiezuinige woningen op een werkelijk schitterende plek. Midden in het groen, grenzend aan het rivierenlandschap met alle voorzieningen om de hoek. Woonderschoon wonen? Ja, het kan!

Wonen in Ent is wonen in het groen en aan het water. Een passende architectuur met pure vormen, gebouwd met natuurlijke materialen en kleurstellingen, uitspringende details met een complete en luxe afwerking. De woningen in Ent hebben een luxe inbouwkeuken en sanitair, zijn 'smarthome ready' en de zolderverdieping is al deels ingericht. De oprit is volledig bestraat, de erfafscheiding wordt aangebracht en de rijwoningen hebben zelfs een eigen post(pakket)kast in de voortuin. Al deze extra's zijn bij de koopsom inbegrepen.

Aanbod:
In Wonen in Ent komen in totaal 56 woningen: 10 rijwoningen, 8 hoekwoningen, 12 (geschakelde) semi-bungalows, 18 tweekappers en 8 vrijstaande woningen.

Verwachting start bouw
We verwachten in het tweede kwartaal van 2023 te starten met de bouw van de woningen. Dat lijkt lang maar onze ervaring heeft ons geleerd dat de tijd vliegt.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 56 huizen in dit project zijn er nog 46 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Typisch22

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 085 - 060 1855
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Wonen in Ent

Van € 497.500 tot € 780.000 v.o.n.