Kings/Lane

Amsterdam
Van € 4.500.000 tot € 9.000.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 6 (5 beschikbaar)
  • Wonen 265 tot 387 m²
  • Aantal kamers 5 tot 7

Project Kings/Lane

Pre Listing / Start verkoop Q1 2023.

Hoogwaardige transformatie van een stadsvilla uit 1913
In het meest groene deel van Oud-Zuid, aan de rand van het Vondelpark, in een van Amsterdams mooiste buurten komt Kings/Lane Residentials. De huidige stadsvilla uit 1913 krijgt na de transformatie meer dan haar oorspronkelijke allure. Ze omvat straks zes ruime en stijlvolle appartementen van circa 275 m2 tot 386 m2. De appartementen zijn bereikbaar met een lift en hebben een buitenruimte op het zuiden.

Nanneke Koopman, makelaar Broersma Wonen: “Wonen in een klassiek gebouw met de grandeur van toen en het comfort van vandaag op deze locatie, dat is een uitzonderlijke combinatie en dus een unieke kans.”

Residentieel wonen aan de entree van het Vondelpark in het hart van Oud-Zuid
Kings/Lane ligt midden in het Willemspark, tussen het Vondelpark en de Koninginneweg, met groene lanen en omgeven door karakteristieke villa’s uit de eerste helft van de twintigste eeuw. Een unieke locatie op de hoek van de Koningslaan en de Emmalaan, met prachtig en dynamisch uitzicht op de entree van het Vondelpark. Een hoekligging betekent ook prachtige raampartijen voor veel licht in huis.

High-end interieurontwerp inclusief volledige afbouw.
Ooit is het gebouw ontworpen voor drie statige herenhuizen. Rappange Architecten maakte een prachtig ontwerp waarbij het huidige gebouw weer haar oorspronkelijek allure krijgt. Samen met de interieurarchitect en ontwerpstudio Framework is het ontwerp voor zes exclusieve appartementen met ieder een eigen identiteit en sfeer gemaakt.

- Drie dubbele benedenwoningen van 275 m2 tot 356 m2 met tuin

- Twee appartementen over een gehele verdieping van 326 m2 met terras op het westen

- Een penthouse van 386 m2 met dak-patio

Framework ontwierp doordachte flexibele plattegronden, die als uitgangspunt dienen voor de woningen. In overleg kunnen deze eventueel worden aangepast. Naast de indeling maakte Framework een high-end ontwerp voor algehele afbouw met een ‘custom made’ keuken, stijlvol sanitair, wand- en vloerafwerking en een gashaard. De afbouw is inbegrepen bij de koopsom, in de vorm van stelposten.

Hoewel de verkoop en bouw nog niet begonnen is, is het aan de hand van impressies, plattegronden, materialen en kleuren selectie, goed mogelijk te ervaren hoe het wonen in Kings/Lane daadwerkelijk gaat zijn. Wij nemen u graag persoonlijk mee in deze exclusieve beleving.
De indicatieve prijs is vanaf € 4.500.000,-. Bij Kings/Lane is sprake van eigen grond.

De verkoop zal begin 2023 officieel starten.

Foto's

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Broersma Wonen

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 020-3059777
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Kings/Lane

Van € 4.500.000 tot € 9.000.000 v.o.n.