The Hub Apartments 1068 TD Amsterdam

Van € 1.320 tot 2.045 /mnd

Project The Hub Apartments

NEW CENTRAL LIVING | 40 HUURAPPARTEMENTEN IN OSDORPPLEIN, AMSTERDAM.
Waar nieuwe energie ontstaat en oude glorie bruist. Dat is de plek waar The Hub Apartments het stralende middelpunt in het vernieuwde Osdorpplein in Amsterdam wordt. Midden in het Osdorpplein komen 40 huurappartementen en vormt zich dé plek waar je wilt wonen, werken, winkelen, uitgaan en ontspannen. Je huurt hier straks vanaf circa €1.320,- per maand (excl. servicekosten). Je hebt straks ook de mogelijkheid om gemeubileerd te huren bij The Hub Apartments.

WONINGTYPES
In The Hub Apartments kun je kiezen uit 2- en 3-kamerappartementen variërend in grootte van circa 47 tot 76 m². De huurprijs is vanaf circa €1.320,- per maand (excl. Servicekosten). De definitieve servicekosten zijn nog niet bekend. Het voorschot servicekosten is voor nu vastgesteld op een bijdrage van € 75,- per maand.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de verschillende type appartementen die in The Hub Apartments beschikbaar zijn en je interesse bij ons kenbaar maken, ga dan naar de projectwebsite thehubapartments.nl. De link naar deze pagina staat op de projectpagina onder de kaart. Of neem contact op met Eefje Voogd makelaardij.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Omgeving

THE HUB | HET MIDDELPUNT
Vanuit The Hub Apartments is alles dichtbij: de binnenstad van Amsterdam, uitvalswegen naar plekken buiten de stad zoals bijvoorbeeld Schiphol. Blijf je in de buurt, dan heb je rondom Osdorpplein al mogelijkheden te over. Van de dagelijkse boodschappen tot sneaker speciaalzaak en van snelle lunch tot romantisch dineren, keuze genoeg. Ook voor events en cultuur ben je om de hoek bij het Theater de Meervaart aan het juiste adres. Een echt middelpunt dus.

Woningtypen

In dit project worden 40 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.