Houtrak op Oostenburg

Amsterdam Verkoop gestart
Van € 329.000 tot € 1.692.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 37 (23 beschikbaar)
  • Wonen 31 tot 158 m²
  • Aantal kamers 1 tot 6
Blikvanger Houtrak is freehold, energy neutral and offers financial comfort!

Project Houtrak op Oostenburg

HOUTRAK OP OOSTENBURG

Eigen grond, géén erfpacht
Wist u dat u in Houtrak erfpachtvrij woont? Dit is vrij uniek in Amsterdam en biedt een heleboel voordelen: uw woonlasten zijn lager en u heeft rust en zekerheid.

Unieke ligging aan het water in Amsterdam Centrum
Geniet van het vrije uitzicht vanaf uw royale balkon óf de gemeenschappelijke daktuin over de Oostenburgervaart. Naast de unieke ligging aan het water bevindt Houtrak zich tussen Oostenburg en de Czaar Peterbuurt. Hierdoor zijn alle voorzieningen en hotspots binnen handbereik. Zo bevindt Amsterdam centraal station zich op slechts 10 minuten fietsen. De perfecte locatie!

Duurzaam en gasloos
Houtrak bestaat uit twee gebouwen. We realiseren twee stoere gebouwen uit-één-stuk met een no-nonsens architectuur en een doordacht bouwsysteem. Slimme duurzame installaties zorgen voor optimaal wooncomfort en dat zonder dure gas aansluiting. Goed voor uw portemonnee.
Ieder pand heeft haar eigen entree. Na de entree kom je in een groen en rustig binnenhof. Vanuit daar kunt u via de trap of lift naar uw woning. Tevens bevindt zich onder Houtrak de half verdiepte fietsparkeerkelder.

Grote balkons en daktuin voor de bewoners
Houtrak draagt bij aan het toevoegen van groen en natuur op Oostenburg. Vanaf het dak op Houtrak is een geweldig uitzicht over Oostenburg en de Czaar Peterbuurt. Daarom richten we het dak in als een gemeenschappelijke daktuin. Deze daktuin is uitsluitend toegankelijk voor de bewoners van beide blokken. In deze groene oase kunt u zich heerlijke even terugtrekken van de hectiek van de stad en helemaal tot rust komen.

Diversiteit in woningtypes
De twee stoere panden van Houtrak zullen een rijke mix aan woningtypes in gevarieerde afmetingen bieden. Van compacte studio’s tot 2-, 3-, of 4-kamer appartementen. Ook zijn er royale penthouses. Twee penthouses hebben zelfs hun eigen dakterras. Op de begane grond bevinden zich unieke split level loft woningen. Alle woningen in Houtrak zijn koopwoningen. Kortom, Houtrak biedt voor ieder wat wils!

Geheel naar eigen smaak afbouwen
Wanneer u kiest voor de woningindeling zoals ontworpen door onze architecten dan heeft u de keuze uit 3 afbouwpakketten. Deze zijn: Base Line, Luxury Line of Superior Line.

Bekijk de brochure voor de inhoud van ieder pakket en kom erachter welk pakket het beste bij u past.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop november 2022
Verwachte start bouw april 2023
Verwachte oplevering juni 2024

Woningtypen

Van de 37 huizen in dit project zijn er nog 23 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 020-3052662

Eefje Voogd Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 020-3050560
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing