Bajeskwartier | The Jay

Amsterdam Verkoop gestart
Van € 275.000 tot € 445.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 136 (71 beschikbaar)
  • Wonen 34 tot 48 m²
  • Aantal kamers 2

Open Huis

  1. Zaterdag 1 april van 10:00 tot 12:00

Project Bajeskwartier | The Jay

Bajeskwartier | The Jay - Uniek aanbod: koopsommen vanaf € 275.000 v.o.n.

- Lage woonlasten: eerste jaar is de maandlast vanaf ca. € 650,- netto (vanaf ca. € 1.300,- bruto).
- Erg korte bouwtijd: indicatie oplevering eind zomer 2024.
- Eigen grond, dus geen erfpacht canon!
- 2-kamerappartement.
- Compleet afgewerkt met keuken en badkamer.

Inschrijven is mogelijk tot maandag 3 april a.s. 12.00 uur via de project website van Bajeskwartier.
De link van de project website kun je onderaan deze pagina vinden. Heb je vragen over de woningen of het project? Neem dan contact op met een van de makelaars.

MEET & GREET ZATERDAG 1 APRIL A.S.
Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van wonen in Bajeskwartier en heb je behoefte aan meer informatie? Kom dan zaterdag 1 april tussen 10.00 en 12.00 uur naar de Bajes Lounge, het informatie- en inspiratiecentrum, van Bajeskwartier.
Hier kun je informatie krijgen en inspiratie opdoen voor wonen in Bajeskwartier. Ons verkoopteam staat voor je klaar, bestaande uit, een verkoopmanager, een makelaar, een hypotheekadviseur en een woonadviseur.

Van plan om te komen? Hartstikke leuk! Meld je graag wel even aan, zodat rekening gehouden kan worden met je komst.

Kan je die dag niet, of wil je op dit moment meer weten van de mogelijkheden? De makelaars helpen je graag verder.

THE JAY
Woontoren The Jay staat aan de entree van Bajeskwartier. Hier komen 135 slimme, compacte 2-kamerappartementen, verdeeld over 17 verdiepingen. Op dit moment zijn er 64 appartementen in verkoop. Bijzonder is dat de appartementen volledig op EIGEN GROND staan. Je bent eigenaar van de grond en hebt niet de kosten voor erfpacht.

Alle woningen worden hoogwaardig afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Een keuken voorzien van Siemens apparatuur en een mooie badkamer met zwarte kranen. De type B, C en D appartementen hebben zogenaamde 'box windows' waar je in de brede vensterbank kunt zitten. Het schuifraam kan je helemaal open zetten om vrij te genieten van het uitzicht.

Exclusief voor de bewoners van The Jay is er aan de voet van het gebouw een grote, gemeenschappelijke tuin. Wil je een dagje thuis werken? The Jay heeft een shared working space waar je gebruik van kan maken.

AANBOD
In de woningzoeker op de project website vind je alle woningen inclusief de woningplattegrond en prijs. In The Jay zijn verschillende typen appartementen:
- Type A: 48 m²
- Type B: 37 m²
- Type C: 36 m²
- Type D: 34 m²

BAJESKWARTIER
Amsterdam krijgt een nieuw stuk stad. Bajeskwartier. Een gebied met een verleden. De verhalen zitten nog in het beton. In de voormalige celdeuren die straks bruggen slaan naar de stad. Bajeskwartier wordt een circulaire, duurzame en gezonde wijk. Een uitzonderlijke plek die iets nieuws toevoegt aan Amsterdam: hoogstedelijk wonen in een groene setting waar je kunt slenteren door een landschap van zo'n 68 tuinen.

LOCATIE
Bajeskwartier ligt binnen de ring in de buurt Overamstel in Amsterdam-Oost, tussen het Amstelkwartier en de Weespertrekvaart. Op 10 fietsminuten van de binnenstad. De metro vanaf het naastgelegen metrostation brengt je in enkele minuten naar treinstation Amstel.

DUURZAAMHEID
Bajeskwartier is op gebiedsniveau energieneutraal. Door goede isolatieniveaus, driedubbel glas, zonwerend glas waar nodig en luchtdichte gevels gebruiken de gebouw weinig energie. Bajeskwartier is een gasvrije wijk. Om de woningen van warmte te voorzien is gekozen voor de oplossing die het meest energie-efficiënt is, namelijk collectieve warmte- en koudebronnen (WKO-bronnen) in de bodem. Deze worden via een bronnet aangesloten op (collectieve) warmtepompen. De bronnen zorgen voor vloerverwarming in de winter en vloerkoeling in de zomer.

Zo'n 98% van de materialen uit de voormalige Bijlmerbajes wordt hergebruikt. De betonnen platen van de vloeren, gevels en muren, de tralies en cel- of isoleerceldeuren. Ze zijn overal in verwerkt: in bankjes, picknicktafels, balkonhekken, pergola's, bruggen en in de wegen.

Bajeskwartier is de eerste buurt in Amsterdam waar organisch afval, GFE-afval (Groente, Fruit en Etensresten) uit de wijk wordt opgehaald en in de Groene Toren wordt omgezet in stroom en compost die weer gebruikt kan worden in de tuinen van Bajeskwartier. Op de begane grond van The Jay is een ruimte opgenomen waar elke bewoner zijn GFE-afval kan plaatsen. Handig, want je kan op elk moment je afval weg brengen.

MOBILITEITSHUB
In de ondergrondse parkeergarage van Bajeskwartier komt een mobiliteitshub. Via een app kan je duurzame vervoersmiddelen zoals (elektrische) bakfietsen, e-bikes en -scooters en elektrische deelauto's gebruiken. Eenmalig of met een abonnement. Zo heb je geen eigen auto nodig, bespaar je kosten en ben je klimaatneutraal bezig.

INTERESSE?
Het is mogelijk om je voor maandag 3 april a.s. 12.00 uur voor een of meerdere bouwnummers van jouw voorkeur in te schrijven op de project website van Bajeskwartier.
De link van de project website kun je vinden onderaan deze pagina. Heb je vragen over de woningen of het project? Neem dan contact op met een van de makelaars.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2022

Woningtypen

Van de 136 huizen in dit project zijn er nog 71 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Eefje Voogd Makelaardij

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 020-3050560

Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 020-3052662
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing