Bajeskwartier | The Ruby

Amsterdam Verkoop gestart
Van € 502.500 tot € 1.275.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 103 (94 beschikbaar)
  • Wonen 48 tot 148 m²
  • Aantal kamers 2 tot 6

Project Bajeskwartier | The Ruby

De appartementen gelegen op EIGEN GROND met mooie buitenruimten in The Ruby zijn nu in de verkoop! Je kan je inschrijven via de project website.

THE RUBY
Het Bajeskwartier wordt een wijk voor echte stedelingen die geloven dat de stad ook anders kan. Inclusief, groen, gezond en duurzaam. In Bajeskwartier komen prachtige woningen en werkplekken voor allerlei mensen, in allerlei maten en prijsklassen.

The Ruby ligt pal naast de moestuin en dichtbij voorzieningen op het gebied van zorg en gezondheid. Stap je naar buiten bij The Ruby, dan ben je direct onderdeel van het aaneengeschakelde tuinenlandschap. Een tuinenrijk met verschillende sferen en mogelijkheden voor sport en spel. Je hoort de vogels, ziet kinderen spelen, mensen die wandelen of je helpt mee in de moestuin.

GROEN
Want ja, dát maakt The Ruby heel bijzonder: de moestuin aan de voet van het gebouw. Hier kun je samen met buren groenten verbouwen en gezond eten met verse, seizoensgebonden ingrediënten uit eigen tuin.

LIFE PROOF
De woningen zijn zogezegd 'life proof'. Dat houdt in dat ze van alle gemakken en comfort zijn voorzien voor nu én in de toekomst. Het betekent vooral dat je er lekker lang van kunt genieten en nooit meer hoeft te verhuizen. De variëteit maakt het wonen en leven in The Ruby leuk en verrassend.

APPARTEMENTEN
- 2-kamerappartement - vanaf ca. 48,5 tot 77 m² - koopsom vanaf € 502.500,-
- 3-kamerappartement - vanaf ca. 67,5 tot 97 m² - koopsom vanaf € 645.000,-
- 4-kamerappartement - vanaf ca. 97,5 tot 127 m² - koopsom vanaf € 897.500,-
- Twee unieke maisonnette woningen - vanaf ca. 127 tot 148 m² - koopsom vanaf € 1.120.000,-

Het gebouw en de appartementen zelf zijn van alle gemakken en comfort voorzien voor nu én in de toekomst. Denk hierbij aan een gemeenschappelijke ruimte die ook ingezet kan worden als logeerruimte en goede toegankelijkheid voor mindervaliden. Exclusief voor bewoners zijn er op de 6e en 9e verdieping 2 dakterrassen met bomen, weelderig groen en zitjes. Daarnaast hebben bijna alle appartementen een fijne buitenruimte. Vanuit elke kamer stap je op het balkon of terras, dat langs de gevel doorloopt.

MEET & GREET ZATERDAG 1 APRIL A.S.
Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van wonen in Bajeskwartier en heb je behoefte aan meer informatie? Kom dan zaterdag 1 april tussen 10.00 en 12.00 uur naar de Bajes Lounge, het informatie- en inspiratiecentrum, van Bajeskwartier.
Hier kun je informatie krijgen en inspiratie opdoen voor wonen in Bajeskwartier. Ons verkoopteam staat voor je klaar, bestaande uit, een verkoopmanager, een makelaar, een hypotheekadviseur en een woonadviseur.

Van plan om te komen? Hartstikke leuk! Meld je graag wel even aan, zodat rekening gehouden kan worden met je komst.

Kan je die dag niet, of wil je op dit moment meer weten van de mogelijkheden? De makelaars helpen je graag verder.

INTERESSE?
Het is mogelijk om je in te schrijven via de project website. Heb je vragen over het project en/of de appartementen? Neem dan contact op met een van de makelaars.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2022

Woningtypen

Van de 103 huizen in dit project zijn er nog 94 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Eefje Voogd Makelaardij

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 020-3050560

Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 020-3052662
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing