De Drie Kadoelen

Amsterdam Bouw gestart
€ 1.600.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 13 (1 beschikbaar)
 • Wonen 216 m²
 • Aantal kamers 7
 • Perceel 917 m²
Blikvanger Villa's op grote percelen, binnen Ring, eigen grond, luxe afgebouwd.

Project De Drie Kadoelen

Op dit moment is nog 1 villa beschikbaar in dit bijzondere kleinschalige project. De bouw is inmiddels gestart, de oplevering zal eind 2023 plaatsvinden.

LANDELIJK, VRIJSTAAND WONEN IN AMSTERDAM
Op een idyllisch plekje in Amsterdam Noord worden 3 royale vrijstaande villa’s gebouwd met ieder een eigen uitstraling. Een intiem plekje, nabij de drukte van de stad en toch op een rustige locatie in een landelijk gebied. De woningen liggen op grote percelen en liggen, bijzonder voor Amsterdamse begrippen, op eigen grond. Een unieke kans voor als je in Amsterdam wilt wonen en toch veel ruimte wilt.

Door de kleinschaligheid van het project heb je als koper de uitzonderlijke kans om de woning volledig naar eigen wens en smaak in te delen. Daarnaast kan je als koper kiezen voor een casco oplevering of een woning die volledig woonklaar is. Jij bepaalt!

WELKOM IN NOORD
Amsterdam Noord is in rap tempo uitgegroeid tot één van de populairste buurten van Amsterdam. Het stadsdeel is volop in ontwikkeling en biedt een fijne mix van stedelijke levendigheid, dorpse gezelligheid en grote parken en bossen. Een ideale plek voor het moderne gezinsleven.
Restaurants en cafe’s zijn er in overvloed, maar je vind er ook veel culturele uitgaansgelegenheden. Er worden moderne festivals en fantastische optredens georganiseerd. Het stadsdeel is inmiddels uitgegroeid tot één van de hipste wijken van Amsterdam en is een geliefde plek om te wonen.
Niet alleen de voorzieningen maar ook de gunstige ligging zorgen ervoor dat dit als aantrekkelijk woongebied wordt gezien. Je fietst immers met 10 minuten naar de pont waar je gratis en in no time op Amsterdam Centraal staat. Ook ben je vanaf De 3 Kadoelen binnen een paar minuten op de ring A10 om vervolgens zo de stad uit te rijden. Ook de bushalte ligt letterlijk om de hoek.

Natuurgebied, het Twiske met tal van sportmogelijkheden ligt op 300 meter afstand.

HIGHLIGHTS
Het unieke aan deze ontwikkeling is dat je als koper zelf de indeling van de woning kunt bepalen. Heb je een groot gezin en wil je meerdere badkamers? Dat kan! Kies je liever voor een werkplek, een gastenverblijf of een atelier aan huis? Ook dat is mogelijk. We denken graag met je mee. Met gebruiksoppervlaktes van circa 218 m2 zijn de mogelijkheden eindeloos. Uiteraard kan je ook kiezen voor het reeds doordachte ontwerp van de architect

Je kunt ervoor kiezen de woning casco, volledig woonklaar of in welke gewenste mengvorm te laten opleveren. Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start bouw december 2022
Start verkoop januari 2023
Verwachte oplevering december 2023

Woningtypen

Van de 13 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Vrijstaande villa

  Vrijstaande woning € 1.600.000 v.o.n.
  • wonen 216 m² wonen
  • aantal kamers 7 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Kadoelenweg 121 A 216 m² wonen 7 kamers € 1.600.000 v.o.n.
  Kadoelenweg 121 Verkocht 218 m² wonen 7 kamers € 1.475.000 v.o.n.
  Kadoelenweg 123 Verkocht 218 m² wonen 7 kamers € 1.650.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Drie Kadoelen

€ 1.600.000 v.o.n.