De Jacob

Amsterdam
€ 524.840 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 92 (1 beschikbaar)
  • Wonen 72 m²
  • Aantal kamers 3
Blikvanger Laatste kans, nieuwbouwwoning, gegarandeerde oplevering voorjaar 2024

Project De Jacob

*** VOORJAARSAANBIEDING ***

Maria Beshof 6
Dit comfortabele stadsappartement in het project De Jacob heeft twee slaapkamers en is circa 72m² en is gelegen in gebouw Gerard op de 2e verdieping, op de kop aan de groene binnentuin. Vanuit de hal zijn alle vertrekken bereikbaar en loop je door naar de slaapkamers, het aparte toilet en de badkamer met wastafel en inloopdouche. In de woonkamer, gelegen op de hoek dus lekker licht, is meer dan genoeg ruimte voor een rechte of hoekkeuken. Hier kook je straks zonder gas en dus lekker duurzaam. Zet een mooie eettafel neer en maak er helemaal jouw eigen plek van. Het ruime balkon is perfect voor jouw eerste kop koffie van de dag. Open de deur en stap de frisse buitenlucht tegemoet. Je kunt hier een leuk balkonsetje neerzetten: dit is echt het verlengde van binnen. Vanuit de hal heb je ook toegang tot een berging, waar de wasmachine en droger passen. Zo woon je hier praktisch en geniet je optimaal van jouw leven in de stad.

De koopsom is € 524.840 vrij op naam, inclusief 50 jaar afgekochte erfpachtcanon, exclusief parkeerplaats à € 27.500 en exclusief servicekosten en exclusief rente over koopsom en termijnen.
Er wordt door de gemeente Amsterdam geen parkeervergunning op straat verleend. De woning is bestemd voor zelfbewoning.

Wat is de Jacob?
Dat is wonen met het centrum om de hoek en in het groen. De Jacob is de kers op de taart van een groter plan in de gewilde wijk Slotervaart. Het is hét sluitstuk van de vernieuwing van de Jacob Geelbuurt.
De Jacob omvat 92 koopwoningen verdeeld over drie woonblokken omringd door een prachtige gezamenlijke groene binnentuin die alleen voor bewoners toegankelijk is. Elke woning heeft zicht op deze groene binnentuin, waar je heerlijk buiten kan zitten. Naast een eigen binnentuin is de entree van het project ook bijzonder groen te noemen. Het project is namelijk te bereiken vanuit twee besloten autoluwe zijstraatjes. Hierdoor heb je voor de deur een bijzondere brede stoep met leefruimte voor gras, planten, heesters, bomen en speel- en ontmoetingsplekken.
Maar dit is nog niet alles. De Jacob is voor iedereen en bestaat uit echte stadsappartementen met 2 tot 4 kamers en gezinswoningen. Voor welke type woning je ook kiest, je geniet hier heerlijk van het stadse leven en woont midden in het groen.

Duurzaam wonen
In De Jacob doen we verschillende dingen om het wonen hier zo groen mogelijk te maken. Met planten en bomen in de omgeving, maar ook op gebied van duurzaamheid! Zo liggen er zonnepanelen op het dak, zijn de overige daken voorzien van groen sedum, krijgen de woningen een eigen warmteaansluiting, vloerverwarming in plaats van radiatoren én kook je op een elektrische inductiekookplaat. En wist je dat elke kamer een eigen ruimtethermostaat krijgt? Zo kun je de temperatuur per ruimte instellen. Maar ook met de goede isolatie ga je straks veel energie besparen. Hier ga je echt duurzaam wonen.

Interesse in dit appartement? Bel snel!
Heb je interesse in het laatste appartement? Kom langs op het open huis van 2 juni! of bel snel met Hallie & Van Klooster Makelaardij via (020) 6816 716.
Meer informatie ook op de projectwebsite WONENINDEJACOB.NL

Foto's

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 92 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Jacob

€ 524.840 v.o.n.